Necla ve Metin Büyükşen Cinayetinde Son Dakika Gelişmesi!

Müge Anlı, Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ile ilgili sevindirici haber verdi. Anlı, 2018’de öldürülen çiftin oğlu Osman Büyükşen’in isteğinin gerçekleştiğini söyledi. Daha sonra Anlı, jandarma tarafından özel bir ekip kurulduğunu açıkladı.

Necla ve Metin Büyükşen Çiftinin Katili Bulundu Mu, Necla ve Metin Büyükşen Cinayeti
Necla ve Metin Büyükşen Çiftinin Katili Bulundu Mu, Necla ve Metin Büyükşen Cinayeti

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen 3 Eylül 2018’de Konya’nın Karatay ilçesinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle evlerinde öldürülmüşlerdi. Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ile ilgili özel bir ekip kurularak araştırmalar derinleştirildi. Daha öncesinde cinayete kurban giden çiftin oğlu Osman Büyükşen canlı yayında isyan etmişti. Osman Büyükşen, 3 yıldır anne ve babasının katil yada katillerinin yakalanmaması tepki göstermişti. Özel bir ekip kurulmasını isteyen Osman Büyükşen’e sevindirici haberi Müge Anlı açıkladı. Müge Anlı, on kişilik bir Jandarma Suç Araştırma Timi kısaca JASAT ekibi kurulduğunu açıkladı. Jandarman’ya bağlı JASAT timleri jandarma genel komutanlığı bünyesinde özel araştırmaları deneyimli detektifler ile yürütüyor. Artık Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen Cinayeti ile ilgili artık soruşturmayı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) yürütecek.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et