Necla ve Metin Büyükşen Çifti Cinayetini İtiraf Ettiler Mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2018 yılından bu yana çözülemeyen, Necla ve Metin Büyükşen cinayetinde jandarma özel bir TİM kurarak 24 kişiyi gözaltına almıştı. Bugün ise şüphelilerden gelecek bir itiraf bekleniyor. Gözaltılar sürerken yaşanan son dakika gelişmeleri ise şöyle;

Büşra Büyükşen
Büşra Büyükşen

2018 yılında Konya’nın Karatay ilçesinde öldürülen Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen cinayeti hala çözülemedi. Müge Anlı’nın programında tekrar gündeme gelen olay ile ilgili Jandarma özel bir TİM görevlendirilerek cinayeti çözmeye çalışıyor. Geçtiğimiz gün olay ile ilgili 24 kişi gözaltına alınırken, olayın baş şüphelilerinden gelecek bir itiraf bekleniyor. İlk olarak gözaltına alınan şüphelilerden hiç kimse henüz serbest kalmadı. Gözaltına alınan kişilerden olayın tek görgü şahidi kızları Büşra Büyükşen. Oğulları Uğur Büyükşen ve gelinleri Betül Büyükşen ile beraber Muahamer Büyükdoğrucan’dan gelebilecek bit itiraf bekleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et