Necati Gün Cinayete Mi Kurban Gitti? Bulundu Mu? Müge Anlı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Zonguldak’ta ortadan kaybolan 4 çocuk babası Necati Gün Aranıyor. 26 Eylül 2021’de kayıplara karışan Necati Gün’den 12 gündür haber alınamazken, programda konuşulanlar genç adamın hayatta olmadığı ihtimalini arttırıyor. Peki Necati Gün Cinayete Mi Kurban Gitti? Necati Gün Nerede?. Bulunudu Mu?

Necati Gün Bulundu Mu, Necati Gün’e Ne Oldu, Zonguldak Kayıp 4 Çocuk Babası, Cansu Gün

Zonguldak Ereğli’de 33 yaşında ki 4 çocuk babası Necati Gün ortadan kayboldu. Gün’ün arabası evinin yakınlarında bulunurken, telefon sinyali en son evinin 2 km uzağında tespit edildi. Müge Anlı’nın programına başvuran yakınları 26 Eylül’den itibaren kendisinden hiçbir haber alamadıkları genç adamı arıyorlar. Necati Gün’ün ilk eşi ve ikinci eşi programa katılırken ikinci eşinin soğukkanlı olması dikkat çekiyor. Öte yandan ikinci eş Cansu Gün’ün telefonla başka birileri ile görüştüğü ve bu yüzden çiftin arasında tartışmalar yaşandığı öğrenildi.

Necati Gün Öldürüldü Mü?

33 yaşında ki 4 çocuk babası Necati Gün’ün eşi Cansu Gün’ün biri ile görüştüğü iddia edildi. Bu görüşmelere ise Sezer isimli bir kişinin aracılık ettiği öğrenildi. Ayrıca Kaybolmadan önce Necati Gün’ün Sezer isimli kişi öle tartıştığı ortaya çıktı. 12 gündür kayıp olan genç adamdan ise hala bir haber yok.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et