Nazmiye Yasemin Oruçoğlu Öldürüldü Mü ? – SON DAKİKA

Gayrimenkul Zengini İş Kadını Nazmiye Yasemin Oruçoğlu Nerede ? Nazmiye Yasemin Oruçoğlu Cinayete Mi Kurban Gitti ?

Son Dakika : Zonguldak’ta bulunan sevgilisi Yüksel Bey, Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun İstanbul Gürpınar’a gittiğini söyledi. Oğlu Serhat yayına katılarak annesi kaybolduktan sonra evine gittiğini 8 eylül’de kaybolan annesinin evinden anormal bir durum olmadığını yalnız evin perdelerinin kornişlerle beraber düştüğünü söyledi.

Zonguldak’ta yaşayan evli sevgilisi Yüksel Bey’den şüpheleniliyor. Oğlu Serhat evden geri dönecekmiş gibi çıktığını söyledi. Nazmiye Oruçoğlu, arkadaşları ve ailesi tarafından kullanılan ismi ile Yasemin Oruçoğlu her yerde aranıyor. Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun öldürülmüş olduğu ise en büyük şüpheler arasından yer alıyor. 9 Ekim 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert  programında Nazmiye Yasemin Oruçoğlu konusu ele alındı. 10 Ekim 2018 çarşamba günü ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Nazmiye Oruçoğlu her yerde aranıyor. Yayına katılan kız kardeşi Altune Duzla, 18 Eylül’de ortadan kaybolan 2 çocuk annesi kadını arıyor. Yakın arkadaşı programa telefon ile katılarak herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. 10 Ekim’de yayına katılan 2010 yılından 2015 yılına kadar yakın arkadaşlık yaptığı kadın, birinci eşi Yüksel Yağcı’dan ve ikinci eşi Atay Bey’den şiddet gördüğünü söyledi.

Son olarak aşk yaşadığı Zonguldak’ta ikamet eden sevgilisi Yüksel bey ise evini sattırıp parasının fotoğrafını çekmiş. Gayrimenkul zengini iş kadını Yasemin takma adını kullanan Nazmiye Oruçoğlu’nun yüksek ihtimalle öldürülmüş olabileceği düşünülüyor. Nazmiye Oruçoğlu’nun bir cinayete kurban gitmiş olabileceği en büyük şüpheler içerisinde yer alıyor.

 

 

Gayrimenkul Zengini Nazmiye Yasemin Oruçoğlu Eşlerinden Para Yüzünden Şiddet Görüyordu

Birinci eşinden 19 yaşında bir çocuğu olan eşleri ile ticari faaliyette bulunan gayrimenkul zengini iş kadını Nazmiye Oruçoğlu aynı zamanda Yasemin adıyla anılıyordu. Birinci eşi aynı zamanda halasının oğluydu. Birinci eş Yüksel Yağcı ile de ev yüzünden sıkıntı yaşıyor ve şiddet görüyordu. İkinci eşi ile de para yüzünden sorunlar yaşayan kadın, ikinci eşi Atabey isimli şahıs ile de ailesinin iddiasına göre vahşiçe şiddet görüyordu.

10 ekim 2018 çarşamba günü yayına katılan yakın arkadaşı evlerinden sürekli olarak kavga sesleri geldiğini boğazının sıkıldığını anlattı. Son olarak sevgilisi ikinci Yüksel bey ise Zonguldak’ta yaşayan evli bir adamdı. Yüksel bey tutkulu bir aşk yaşadığını ve bundan korktuğunu söyledi kadına sattırdığını söyledi. 130 bin lira tutarında ki parayı Facebook hesabından paylaşan Yüksel bey ise bir diğer şüpheli. İki Çocuk annesi Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun biri 19 diğeri ise 4 yaşında iki çocuğu var.

Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun Sevgilisi Yüksel Bey’in İnternette Paylaşyığı Fotoğraf.”Kaç kişi ilgilenir” yazılmış.

Eşlerinden Şiddet Görüyordu

Telefona bağlanan yakın arkadaşı Nazmiye Yasemin Oruçoğlu hakkında tüm bilgileri aktardı. 18 Eylül’de kaybolan ve o günden beri haber alınamayan Yasemin Oruçoğlu, dayak yediği sebebiyle evden kaçtığı iddia edildi. Gayrimenkul Zengini Nazmiye Oruçoğlu bu kadar zenginlik içinde acaba kaçırıldı mı sorularını akla getiriyor.  Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nazmiye Oruçoğlu, ilk olarak halasının oğluyla evlendi. Bir oğlu da bulunan Nazmiye hanımın hayatından endişe ediliyor. Ailesi ve yakınları 45 yaşındaki Gayrimenkül zengini kadının öldürülmüş olabileceğini düşünüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et