Nazmiye Yasemin Oruçoğlu İle İlgili Şok Gelişme…

Müge Anlı Nazmiye Yasemin Oruçoğlu Cinayeti Hakkında Gerçekleri Açıklayacak Mı ?

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Ele Alınan Kayıp Yasemin Takma İsmini Kullanan Nazmiye Oruçoğlu ile İlgili Şok Gelişmeler Yaşandı. 6 Eylül Tarihinde Ortadan Kaybolan Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun Aynı Gün Aralarından Ev Anlaşmazlığı Bulunan İlk Eşi Yüksel Yğacı Bey İle Görüştüğü Öğrenildi.

Cendere Yolunda Bulunan Ceset Nazmiye Oruçoğlu’na Mı Ait ?

Gayrimenkul zengini olarak anılan Yasemin takma ismini kullanan Nazmiye Oruçoğlu’nun Çağlayan Adliyesinin önünde son telefon sinyali alındıktan sonra kaybolduğu 6 Eylül gününden 7 gün sonra 13 Eylül’de Cendere Yolu olarak adlandırılan bir sürücü kursunun yanında ki boş arazide terk edilmiş bir minibüsün bagajında kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu.

Daha sonrasından cesedin Nazmiye Oruçoğlu’na ait olabileceği şüphesi içinde bulunan kayıp yakınları DNA testi için örnek verdi. DNA için örnek veren kayıp kadının oğlu, gelecek sonuçları bekliyor. Dün yani 24 Ekim Çarşamba Günü çıkması beklenen sonuç çıkmadı. Bugün ise DNA sonucunun Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Açıklanması Bekleniyor.

Eski Eş Yüksel Bey Kabolduğu Gün Nazmiye Oruçoğlu İle Buluştu.

6 Eylül günü Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun aralarında ev ile ilgili anlaşmazlık olan eski eş Yüksel Yağcı beyle görüştükleri tespit edildi. Müge Anlı gişelerde ve güvenlik kameralarında Nazmiye Oruçoğlu ve Yüksel Beyin beraber görüntülendiklerini beyan etti. 6 Eylül günü bir yakınının minibüsünü alan Yüksel Yağcı’ın Nazmiye Oruçoğlu cinayeti ile ilgisi olabileceği düşünülüyor. Genç kadının bu kadar uzun süre haber alınmadan ortadan kaybolması kayıp davasını cinayet davasına dönüştürmüş durumda. Yapılan adli inceleme sonrasında Cendere yolunda terk edilmiş bir minibüsün bagajında bulunan cesedin Nazmiye Oruçoğlu’na ait olup olmadığı ortaya çıkacak. Olay ile ilgili bölgede hurdacılık yapan bir vatandaşın Nazmiye Oruçoğlu’nun kaybolduğu gün terk edilmiş minibüsün arkasına başka bir minibüsün yanaştığını gördüğünü söylemesi de tüm şüpheleri Yüksel Beyin üzerine çekti.

Peki Nazmiye Oruçoğlu’na Ne Olmuştu İşte O Kayıp Olayı ile ilgili Müge Anlı’da Yaşanmış Konuşmalar ve Ayrıntılar…

9 Ekim 2018  ile Tatlı Sert  programında Nazmiye Yasemin Oruçoğlu konusu ele alındı. 10 Ekim 2018 çarşamba günü ise  ile Tatlı Sert programında  Nazmiye Oruçoğlu her yerde aranıyor. Yayına katılan kız kardeşi Altune Duzla, 18 Eylül’de ortadan kaybolan 2 çocuk annesi kadını arıyor. Yakın arkadaşı programa  ile katılarak herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. 10 Ekim’de yayına katılan 2010 yılından 2015 yılına kadar yakın arkadaşlık yaptığı , birinci eşi Yüksel Yağcı’dan ve ikinci eşi Atay Bey’den şiddet gördüğünü söyledi.

Son olarak aşk yaşadığı Zonguldak’ta ikamet eden sevgilisi Yüksel bey ise evini sattırıp parasının fotoğrafını çekmiş.  Yasemin takma adını kullanan Nazmiye Oruçoğlu’nun yüksek ihtimalle öldürülmüş olabileceği düşünülüyor. Nazmiye Oruçoğlu’nun bir cinayete kurban gitmiş olabileceği en büyük şüpheler içerisinde yer alıyor.

Gayrimenkul Zengini Nazmiye Oruçoğlu Eşlerinden Para Yüzünden Şiddet Görüyordu

Birinci eşinden 19 yaşında bir çocuğu olan eşleri ile ticari faaliyette bulunan  Nazmiye Oruçoğlu aynı zamanda Yasemin adıyla anılıyordu. Birinci eşi aynı zamanda halasının oğluydu. Birinci eş Yüksel Yağcı ile de  yüzünden sıkıntı yaşıyor ve şiddet görüyordu. İkinci eşi ile de para yüzünden sorunlar yaşayan , ikinci eşi Atabey isimli şahıs ile de ailesinin iddiasına göre vahşiçe şiddet görüyordu.

10 ekim 2018 çarşamba günü yayına katılan yakın arkadaşı evlerinden sürekli olarak kavga sesleri geldiğini boğazının sıkıldığını anlattı. Son olarak sevgilisi ikinci Yüksel bey ise Zonguldak’ta yaşayan evli bir adamdı. Yüksel bey tutkulu bir aşk yaşadığını ve bundan korktuğunu söyledi kadına sattırdığını söyledi. 130 bin lira tutarında ki parayı  hesabından paylaşan Yüksel bey ise bir diğer şüpheli. İki Çocuk annesi Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun biri 19 diğeri ise 4 yaşında iki çocuğu var.

Nazmiye Yasemin Oruçoğlu’nun Sevgilisi Yüksel Bey’in İnternette Paylaştığı Fotoğraf.”Kaç kişi ilgilenir” yazılmış.

Eşlerinden Şiddet Görüyordu

Telefona bağlanan yakın arkadaşı Nazmiye Yasemin Oruçoğlu hakkında tüm bilgileri aktardı. 18 Eylül’de kaybolan ve o günden beri haber alınamayan Yasemin Oruçoğlu, dayak yediği sebebiyle evden kaçtığı  edildi. Gayrimenkul Zengini Nazmiye Oruçoğlu bu kadar zenginlik içinde acaba kaçırıldı mı sorularını akla getiriyor.   ile Tatlı Sert programında Nazmiye Oruçoğlu, ilk olarak halasının oğluyla evlendi. Bir oğlu da bulunan Nazmiye hanımın hayatından endişe ediliyor. Ailesi ve yakınları 45 yaşındaki Gayrimenkül zengini kadının öldürülmüş olabileceğini düşünüyor.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et