Nazlı Yerebasmaz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Eşi Kim?

Yaptığı siyasi, ekonomik ve sosyal yaşam ile ilgili haberlerle tanınan Fox Haber muhabiri Nazlı Yerbasmaz, halk tarafından seviliyor ve araştırılıyor. Hayatını, Kariyerini ve Biyografisini sizler için derledik. Peki Nazlı Yerebasmaz Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?, Eşi Kim?, Çocuğu Var Mı? İşte cevabı…

Nazlı Yerebasmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eşi ve Çocukları, FOX Haber Muhabirleri, FOX Haber;
Nazlı Yerebasmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eşi ve Çocukları, FOX Haber Muhabirleri, FOX Haber;

Nazlı Yerebasmaz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hayatı, Kariyeri ve Biyografisi

FOX Haber muhabirlerinden öne çıkan bir isim olan Nazlı Yerebasmaz, muhabirdir. Nazlı Yerebasmaz, 28 Temmuz 1984 yılında Ordu iline bağlı Fatsa ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu’ludur. Şu anda yaklaşık 14 yıldır FOX TV’de kariyerini sürdürmektedir. Başarılı muhabir Nazlı Yerebasmaz, ilk olarak lise eğitimini eski Doğan Haber Ajansının sahibi Aydın Doğan’ın adını taşıyan Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek lisesinde 1998-2002 yılları arasında tamamlamıştır. Daha sonra Yerebasmaz, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde 2002-2006 yıllarında tamamlamıştır. Ayrıca üniversite eğitimi esnasında ise 2004-2005 yılları arasında Uluslararası Basın Enstitüsünden Gazetecilik sertifikasını almıştır. Ek olarak çalışma yaşamına öğrencilik yıllarında başlayan Nazlı Yerebasmaz, CNN Türk adlı televizyon kanalında 2001-2005 yılları arasında stajyer muhabir olarak görev almıştır. Sonrasında 2005-2008 yılları arasında Doğan Haber ajansı muhabiri ve editörü olarak görev alan tanınmış muhabir, 2008 yılında FOX Haber Merkezinde çalışmaya başlamıştır. Şu anda burada çalışmaktadır. 2018’de ise “Benim Hikayem” isimli haberlerle tarım, çevre ve insan odaklı haberler hazırlamaktadır.

Nazlı Yerebasmaz, FOX Haber, Benim Hikayem Nazlı Yerebasmaz, Nazlı Yerebasmaz Eşi ve Çocukları
Nazlı Yerebasmaz, FOX Haber, Benim Hikayem Nazlı Yerebasmaz, Nazlı Yerebasmaz Eşi ve Çocukları

Ayrıca Nazlı Yerebasmaz, tarımdan, ekonomiye ve siyasete kadar birçok haberle seyircinin karşısına çıkarken, Türkiye Ziraatçiler Derneği, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve İstanbul Tabip odası gibi kurumlardan ödüller almıştır. Ayırca Yerebasmaz, son olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödüllerinde “En İyi Televizyon Haberi” ödülünü almıştır.

Nazlı Yerebasmaz’ın Eşi Kim? Yusuf Karaloğlu Kimdir?

Nazlı Yerebasmaz’ın eşi Yusuf Karaloğlu’dur. 2012 yılında Nazlı Yerebasmaz ve Yusuf Karaloğlu evlenmiştir. Ek olarak Bu evlilikten çiftin Narin Karaloğlu ve Karan Karaloğlu isimli iki çocuğu olmuştur.

Nazlı Yerebasmaz, Nazlı Yerebasmaz ve Eşi Yusuf Karaloğlu, Çocukları Narin Karaloğlu ve Karan Karaloğlu, Nazlı Yerebasmaz Çocukları
Nazlı Yerebasmaz, Nazlı Yerebasmaz ve Eşi Yusuf Karaloğlu, Narin Karaloğlu ve Karan Karaloğlu, Nazlı Yerebasmaz Çocukları

Sosyal Medya Hesapları ve Nazlı Yerebasmaz İletişim

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Nazlı Yerebasmaz’ın youtube, twitter, instagram ve facebook hesapları da bulunmaktadır. Ayrıca Yerebasmaz’ın haberlerini https://nazliyerebasmaz.com/ adlı siteden takip edebilirsiniz ve iletişime geçebilirsiniz.

Nazlı Yerebasmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eşi ve Çocukları
Nazlı Yerebasmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eşi ve Çocukları

Nazlı Yerebasmaz’ın Instagram Hesabı ise şöyle;

https://www.instagram.com/nazliyerebasmaz/

Ayrıca Merak Edenler İçin Twitter Hesabı:

ve Youtube Hesabı:

https://www.youtube.com/channel/UCcwY0FPaoFB2pKpGyml_xsw

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et