Mustafa Özbay Öldürüldü mü? Yeni Gelişmeler Çember Daralıyor

Kayıp Mustafa Özbay Öldürüldü mü? Mustafa Özbay’la İlgili Yeni Gelişmeler

14 GÜNDÜR KAYIP OLAN.MUSTAFA ÖZBAY’A NE OLDU

Hafta içi her gün saat 10.00 da ATV’de yayımlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına başvuran Özbay ailesi babamızın bir an evvel bulunmasını istiyoruz dediler

.Daha önce bir çok tanıklar dinlenmiş.Bu tanıklar arasında kız arkadaşıda gerekli açıklamaları yapmıştı. Ayrıca jandarma o civardaki tüm köylerin kayıtlarını ve ihbarları dikkate alarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyleyen, Müge Anlı hiçbir katil kendiliğinden çıkıpta ben yaptım demeyeceğine göre aramaya devam edeceğiz. Biraz sabırlı olmanızı sizden rica ediyorum. dedi.

MUSTAFA ÖZBAYIN KAYBINDA ÇEMBER DARALIYOR

Daha önceden konuşulan yeğenlerden cezaevinden yeni çıkan çevrede terör estiren Hüseyin Özbay değil sessiz ve sakin olan öbür yeğen Selim Özbay’ın daha önceki ifadelerinde hastaneye gittiğini söylemesi amcasının arama tarama çalışmalarına katılmaması gece yarısı arabayla gezmesi dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu arada abla Zehra Erdoğan yayına bağlanarak kardeşimin bulunmasını istiyorum. Çok üzgünüm bilgi vermeden kapısını kilitlemeden bir yere gitmezdi. Dedi.Yeğen Selim Özbay  Canlı yayına bağlanarak o gece alkol aldığını söyledi.Arabasını yıkatıp bagaj halısının değiştirilmesi ile ilgili ise alkollü olduğum için ilaç ve alkol döküldü o yüzden değiştirdim. Dedi.

AĞABEY MEHMET ÖZBAY ÇOCUKLARINI KORUYOR MU?   

Canlı yayına bağlanan Ağabey Mehmet Özbay  çocuklarını savunarak bunu devamlı yaparlar dedi.Müge Anlı bir ağabey olarak neden gelip kardeşinizin aranmasına yardımcı olmadınız aramalara katılmadınız.Selimin  gece gelip kardeşini kaldırarak alkol almaya gitmelerine amcanız kayıp deyip neden engel olmadınız. Mehmet Özbay ben Salı günü ve Çarşamba günü ifade vermeye gittim. Bunu oradakilerde biliyor.Selimin gece dışarı çıkmasını ben yeni duydum. Bunu çoğu zaman yaparlardı.Avukat rahmi bey ve şevki bey biz sorularımıza gerekli cevapları alamadık dediler.Bu sözler bize inandırıcı gelmedi.Mehmet Özbay inanmayabilirsiniz bu sizin görüşlerinizdir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et