Belediye İşçisi Murat Tekin Bulundu Mu ? Müge Anlı Murat Tekin’i Arıyor…

Belediye İşçisi 47 Yaşında ki Murat Tekin Bulundu Mu ? Müge Anlı Murat Tekin’i Arıyor

Aydın’da yaşayan ve Aydın Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan 47 yaşında ki Murat Tekin Müge Anlı’nın programında aranıyor. Murat Tekin’in eşi Sakine Tekin, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak eşini arıyor. 22 ağustos’ta kurban bayramının 2.günü ortadan kaybolan Murat Tekin, en son elinde siyah bir çanta ile üzerinde belediyenin kıyafeti ile ortadan kayboldu. Güvenlik kameralarında görülen evli ve üç çocuk babası Murat Tekin’in kaybından 3 gün sonra telefonundan son sinyal Aydın Sevgi Yolundan alındı.

21 senelik eşini ve 3 çocuğunu hiç düşünmeden giden Murat Tekin öldürüldü mü merak ediliyor. Temizlik görevlisi Murat Tekin, polisin de araştırdığı gelen bilgiler arasında. “Biz size bilgi vereceğiz” diyen polisler daha dönüş yapmadı. Telefon 25 Ağustos günü sinyal verdi ancak sonra bir daha açılmamak üzere kapatıldı. Aydın Merkezde olan Sevgi yolu, tam olarak çalıştığı yer olarak biliniyor. Murat Tekin’in eşi Sakine Tekin ve annesi, Sakine Tekinin bir adamla ilişkisi olduğunu ve Murat Tekin’in farklı eğilimleri olduğunu reddetti. Sakine Tekin, Murat Tekin’in kaybıyla ilgili yapılan konuşmalarda çelişkili ifadeler vererek şüpheleri üzerine çekti.

47 Yaşında ki Belediye İşçisi Murat Tekin Kaybı ile İlgili Video…!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et