Müge Anlıyı Çileden Çıkaran Olay

Müge Anlıyı Çıldırtan olay; Sana Bir Yumruk Atarım, Bir De Yer Çarpar

Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında canlı yayına bağlanan bir kişinin  ‘Karısı hak ettiyse, dövmüştür’ diyen adama Müge Anlı ‘Ben şimdi sana kameranın içinden  bir yumruk atarım, bir de yer çarpar’ sözleriyle tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayına telefonla bağlanan ve eşine şiddet uygulayan şahıs hakkında ‘Karısı hak ettiyse, dövmüştür’ diyen izleyiciye, Müge Anlı “Kameranın içinden bir yumruk atarım bir de yer çarpar.” dedi.

Müge Anlı şu yanıtı verdi:

“Beyfendi  Ne demek haketmiştir, dövmüştür. Saçma sapan konuşmayın, benim de sinirlerimi bozmayın. İnşallah siz de hakedersiniz sizin de ağzınızı burnunuzu kıraralar o zaman. Böyle söylüyorum hoşunuza gidecek mi? Alın yayından.”

35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı’nın artık eve dönmesini isteyen ve 3 aydır eşine ulaşamayan Davut Kıranlı, Müge Anlı’ya başvurarak bir an önce karısının bulunmasını ve geri dönmesini istedi.

Ordu’nun Akkuş ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı’nın, 4 Kasım’da kayıplara karıştığı belirtildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et