Müge Anlı’ya Seda Sayan Ağır Hakaretler Etti !

Seda Sayan’dan Müge Anlı’ya Sert Atış…

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programını sunan Müge Anlı ile Seda Sayan arasında bir gerginlik oluştu. Eski sevgilisinin programına bağlanan Seda Sayan, dolaylı yoldan Müge Anlı’ya da gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı ‘O magazin sunarken ben kayıp buluyordum’ dedi.

Müge Anlı seda sayan tartışması

Seda Sayan ile Nihat Doğan’ın samimi tavırları dikkatlerden kaçmadı. Ardından iki ünlü isim bir ödül töreninde buluştu. Ödül Töreninde ödülünü Müge Anlı’nın elinden alan Seda Sayan çıkışta Müge Anlı’ya “Eğilip Öpmüyorsun Bile Öküz Gibisin” diyerek ağır hakaretlerde bulundu.

Ahu Tuğba ile ilgili bir konuda Beyaz TV’deki “Söylemezsem Olmaz” programına bağlanan Seda Sayan, önce dün ilk programında işlediği Ahu Tuğba ve kayıp kızı ile ilgili konuştu.

En çok dikkati çeken durumsa, Sayan’ın kavgalı olarak ayrıldığı Nihat Doğan’la samimi bir görüşme içinde olmalarıydı. Hem Seda Sayan, hem de Nihat Doğan, birbirlerine karşı o kadar kibar ve naziktiler ki bu konuşmadan sonra “Seda Sayan-Nihat Doğan aşkı yeniden mi?” yorumu yapıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et