Müge Anlı’ya Rakip Olamadı Saati Değişti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile hemen hemen aynı saatte yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının saati değişti. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı artık 15:15’de izleyici karşısına çıkacak. Bu durum benzer formatlara sahip ve Müge Anlı’nın eski ekibinin yer aldığı programın Müge Anlı ile rekabet edemediği şeklinde yorumlandı.

Müge Anlı ve Didem Arslan Yılmaz
Müge Anlı ve Didem Arslan Yılmaz

ATV’de Hafta içi her gün saat 10:00- 13:00 saatlerinde yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ile benzer formata sahip Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yayın saatini değiştirdi. Müge Anlı’nın eski ekibinden isimlerin yer aldığı, Didem Arslan Yılmaz’la vazgeçme programı 9:30’da yayınlanırken, yayın saati değiştirilerek 15:15’e alındı. Müge Anlı’nın 24 Ağustos’ta yayına başlaması ile Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı reytinglerde dibe vurdu. Bu durum Didem Arslan’ın Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile rekabet edemediği şeklinde yorumlanırken, Müge Anlı’nın eski ekibi de Didem Arslan ile beraber çalışıyor.

Müge Anlı’dan Ayrılmışlardı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yapımcılığını üstlenen Kebriye Koç ve muhabirler Gizem, Tuğçe ve Gökhan’ın pandemi sonrası programda yer almadığı dikkat çekmişti. Kebriye Koç, Uzun yıllar boyunca Müge Anlı’nın programında yapımcılık yapmıştı.

Kebriye Koç, Gökhan Bektaş, Tuğçe Kocaman, Gizem Gündoğdu, Müge Anlı
Kebriye Koç, Gökhan Bektaş, Tuğçe Kocaman, Gizem Gündoğdu, Müge Anlı

İşlenen konular ile ilgili detayları Müge Anlı’ya ulaştıran Kebriye Koç’un programdan neden ayrıldığı ise bilinmezken,. Kebriye Koç’un programın sonunda adının yazmaması da Kebriye Koç’un programdan ayrıldığını kanıtlamıştı. Müge Anlı konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve Gökhan Bektaş’ın profilleri, paylaşım ve hikayelerinden de programdan ayrıldığı görülmüştü. Kebriye Koç ve ekibi yeni sezon ile birlikte benzer bir formata sahip Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında boy göstermişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et