Müge Anlı’ya Özür Dile Çağrısı!

Müge Anlı’dan Özür Dilemesi İstendi! Sosyal Medya’da Gündem Oldu! #MügeAnlıÖzürDile Tweetleri Atıldı!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunucusu dün yaşadığı migren ağrıları nedeniyle hastaneye gitti. Hastaneye kabul edilmeyen Müge Anlı, bugün yayınlanan 30 Mart 2020 tarihli programında doktorlara sitem etti. Müge Anlı’nın programında yaptığı bu açıklamalar sosyal medya’da gündem olurken, #MügeAnlıÖzür dile hashtag’ı altında Müge Anlı’dan özür dilemesi istendi.

Müge Anlı'ya Özür Dile Çağrısı, #MügeAnlıÖzürDile
Müge Anlı’ya Özür Dile Çağrısı, #MügeAnlıÖzürDile

Müge Anlı dün yaşadığı migren ağrıları soonrasında hastaneye gitti. Hastaneye kabul edilmeyen Müge Anlı bugün programında, “Demek ki bu söylenenler doğru. Ölsek kalsak bizi hastaneye kabul etmiyorlar” dedi. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’in sizi korumak amaçlı demesi üzerine Müge Anlı, “Yok yok hiç beni korumak amaçlı değil, baş ağrısıda koronavirüs belirtisiymiş, sürekli migrenim tuttuğunda o hastaneye gidiyorum. Bende sizi istemiyorum ama ölüyorum baş ağrısından” dedi. Daha sonra Müge Anlı, “İnşallah sende migren ağrısı çekersin görürsün” dedi. Müge Anlı’nın bu açıklamaları sonrası Twitter üzerinden binlerce tweet atılarak Müge Anlı’ya Özür dile çağrısı yapıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et