Müge Anlı’ya Kızından Mesaj! Canım Annem…

Müge Anlı yeni sezona başlarken tebrik ve başarı dileklerini kabul etti. Müge Anlı’ya bir mesajda kızı Lidya Müge Akdağ’dan geldi. Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge Akdağ annesine “Canım annem” diye seslenerek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Müge Anlı, Lidya Müge Akdağ
Müge Anlı’ya Lidya Müge Akdağ’dan Mesaj

Müge Anlı 13. Sezonuna bugün başladı. Tebrik ve başarı dileklerini kabul eden Müge Anlı’ya bir mesajda kızı Lidya Müge Akdağ’dan geldi. Allah herkese hayırlı uğurlu evlat nasip etsin diyen Müge Anlı kızının mesajını okudu.

İşte Müge Anlı’ya kızı Lidya Müge Akdağ’ın Yazdıkları

Lidya Müge Akdağ annesini böyle tebrik etti ve başarılar diledi. İşte o Mesaj;

Müge Anlı, Lidya Müge Akdağ
Müge Anlı, Lidya Müge Akdağ

Canım Annem en başından beri güzel yüreğini işine yansıttın ve binlerce insanın hayatına dokundun. Bu işi her zaman sevgiyle ve iyilikle devam ettirdin. İşine hırs ve kin bulaştırmadın. Bu sebeple yeni yayın döneminizde de başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok. Ben başta olmak üzere hepimiz seni ekranlarda görmeyi çok özledik. Sana ve ekip arkadaşlarına güzelliklerle dolu çok daha fazla insana yardım edebileceğiniz bir sezon diliyorum. Seninle gurur duyuyorum meleğim.

Lidya Müge Akdağ

Müge Anlı’ya ayrıca annesinden de mesaj geldi. Müge Anlı’nın annesi Müge’ye “Cennetten çiçek toplanabilseydi eğer bu çiçeğin adı Müge olurdu. Seni seviyoruz. Başarıların herkesin umudu. Özellikle de iyi insanların” dedi.

Ailelere Teşekkür…

Rahmi Özkan, Şevki Sözen, Arif Verimli
Rahmi Özkan, Şevki Sözen, Arif Verimli

Müge Anlı, Rahmi Özkan, Şevki Sözen ve Arif Verimli’nin ailelerine ve kendilerine de teşekkür etti.

Müge Anlı Haberleri İçin Tıklayın…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et