Müge Anlı’ya Hakaretler ve Tehditler Yağdırdılar!

Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun hayatını kaybetmesi üzerine olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor. Gülay Uygun’un silahla intihar ettiği iddia edilirken, kameralar karşısına geçen Ümitcan uygun, babası Durak Uygun ve avukatları Gülay Uygun’un ölümüne ilişkin kameralar karşısına geçti. Müge Anlı’nın Gülay Uygun’a iftira attığını ve Gülay Uygun’un ölümüne sebep olduğunu söyleyerek Müge Anlı’ya hakaretler ve tehditler savurdular.

Gülay Uygun
Gülay Uygun

Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun hayatını kaybetti. İntihar ettiği söylenen Gülay Uygun’un intihar etmediğine yönelik bulgular ortaya çıkarken, Gülay Uygun’un ölümü sonrası kameralar karşısına geçen Ümitcan Uygun, babası Durak Uygun ve Avukatları Müge Anlı’ya hakaretler ve tehditler savurdu. Ümitcan Uygun ve babasının avukatı Müge Anlı’ya medya maymunu derken, Ümitcan Uygun abisi olduğu söyleyen bir kişi ise hepinizin dişlerini tekere teker sökeceğim dedi. Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun ise “O Allahsız var ya Allahsız Müge Anlı” diye hakaret etti.

“Müge Anlı’nın Terörü”

Ümitcan Uygun ve babasının avukatı, Müge Anlı’ya sert sözlerle yüklendi. Avukat, “Bu Resmen Müge Anlı’nın Terörüdür” dedi. Müge Anlı’nın Gülay Uygun’un ölümüne sebep olduğu iddia eden Ümitcan Uygun, babası Durak Uygun ve Avukatları ayrıca Aleyna Çakır’ın anne ve babasını kastederek “tiyatrocu” benzetmesi yaptı. Uygun ailesinin avukatı Çağatay Cengiz, “Bazı medya maymunları, bu aileyi yok etmek için çeşitli tiyatroları yapmışlardır. Masum bir kadına atılan iftiradır. O kadın, bu iftirayı kendine yedirememiştir. Biz süreci yargı çerçevesinde takip edeceğiz. Gülay Uygun, intihar mektubu da bırakmıştır. Ne olacak şimdi, nasıl geri gelecek Gülay” ifadelerini kullandı.

Aleyna Çakır’a Babası Tecavüz Etti!

Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun Aleyna Çakır’a babasının tecavüz ettiğini iddia ettiler.

Gülay Uygun İntihar mı Etti? Yoksa Öldürüldü mü?

Gülay Uygun’un ölümüne ilişkin silahla intihar ettiği söylendi. Fakat Gülay Uygun’un ölümü sonrasında ormanlık alanda hemen bulunması, yüzünde maske olması ve ayakkabısının tekinin olmaması dikkatleri çekti. Elinde alışveriş poşeti olan kadının cansız bedeninin fotoğrafı ise sosyal medya üzerinden Tayfun Kürkçü, adıyla paylaşıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et