Müge Anlı’ya Gülüzar Amanet İtiraf Etti!

Müge Anlı’da şok itiraf geldi. Şiar Kılıç’ın annesi Gülizar Amanet, itiraf etti.Müge Anlı ile Tatlı Sert programda dün yapılan canlı yayın sonrası Gülizar Amanet ile Müge Anlı birebir konuştu. Yaklaşık 2 saat boyunca Müge Anlı ile konuşan Gülüzar Amenet 9 yaşında ki oğlu Şiar Kılıç’ın sevgilisi Hami Kıcı tarafından ölmeden önceki gün çivili sopa ile dövüldüğünü ve sofrada oturmasına izin vermediğini itiraf etti.

Gülüzar Amanet İtiraf Etti, Gülüzar Amanet, İtiraf
Gülüzar Amanet İtiraf Etti, Gülüzar Amanet, İtiraf

Sakarya Kocaali’ye bağlı Karşımahalle Mahallesi Gökçekız Sokak’ta ki tek katlı evde, 28 Nisan tarihinde gece saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 9 yaşında ki Şiar Kılıç’ öldü. 9 yaşında ki çocuğun yangın sonrası el ve ayak bileklerinin kesik olduğu söylendi. Anne Gülüzar Amanet ile birlikte yaşadığı sevgilisi Hami Kıcı’nın yanında kalan Şiar Kılıç’a kötü davrandıkları ortaya çıkmıştı. Çocuğun ölümü ile ilgili cinayet olabileceği ihtimali üzerinde durulmuştu.

Sofraya Oturmasına İzin Vermiyordu! Çivili Sopa İle Dövdü!

Gülüzar Amanet’in Küçük çocuk ölmeden önce gittikleri hastanede doktora çocuğunun öldüğünü söylediği öğrenilmişti. Şiar Kılıç’ın küçük kardeşlerinin verdiği ifadeye göre Hami Kıcı, küçük çocuğa vurmuş ve çocuk yerinden bir daha kalkmamıştı. İstanbul Beykoz’da sürekli olarak adres değiştiren anne Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı çocuklara yönelik sergiledikleri kötü davranışları komşuları tarafından ifade edilmişti. Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı’nın kaldığı evde her yerin kana bulandığı ve çocuğun dayak seslerinin geldiği söylenmişti.

Gülüzar Amanet İtiraf Etti! Hami Kıcı, Çivili Sopa İle Dövmüş!

Gülüzar Amanet dün yapılan yayında sevgilisinin kendisini terk etme isteği sonrası Hami Kıcı’nın çocuğunu dövdüğünü ve yemek yerken sofrada çocuğu Şiar Kılıç’ın oturmasına izin vermediğini itiraf etti. Şiar Kılıç’ın öldüğü gün Hami Kıcı tarafından çivili sopa ile öldüresiye dövüldüğünü ve yatağına yatırdıklarını söyledi. Daha sonra hastaneye gittiklerini ve doktora ipucu vermek için çocuğunun öldüğünü söylediğini ifade etti. Ertesi gün Hami Kıcı’nın ev gittiğini ve 20 dakika sonra yangın çıktığını söyledi. Şiar Kılıç’ın öldüresiye dövüldüğü gün Gülizat Amanet çocuğu öldü zannettiklerini söyledi. Hami Kıcı’nın Gülüzar Amanet’i çocuğun öldüğünü söylersen diğer çocuklarını da öldürürüm diye tehdit ettiği söylendi Tüm bu itiraflar sonrası Gülüzar Amanet’in sevgilisi Hami Kıcı “Allah Belanı Versin Gülüzar” diyerek sinirlendi. Daha Sonra Hami Kıcı, stüdyoyu terk etti.

Çocukları Taciz ve İstismar Etti!

Gülüzar Amanet’in sevgilisi Hami Kıcı’nın çocukları sopa ile taciz ve istismar ettiği ortaya çıktı. Gülüzar Amanet’in itirafı şok etkisi yaratırken aynı zamanda Hami Kıcı’nın çocukları sözlü olarakta taciz ettiği ifade edildi.

Neler Olmuştu! Şiar Kılıç Olayında Yaşananlar…

Sakarya Kocaali’ye bağlı Karşımahalle Mahallesi Gökçekız Sokak’taki tek katlı evde, 28 Nisan tarihinde gece saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenler, itfaiyeye haber verirken, bu sırada çevredekiler de yangını söndürmeye çalıştı. Gülizar Amanet, iddiaya göre, yangın sırasında kendisini dışarı atarken, ilk evliliğinden olan ve odasında uyuyan çocuğu Şiar Kılıç’a ulaşamadı. 9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın annesinin sevgilisi tarafından yangın öncesi öldürüldüğü iddia edilmişti. Öte yandan annenin tüm çocuklarının ölümünü rüyasında gördüğünü söylemesi şüpheleri arttırmış, ayrıca tüm çocuklarının öldüğünü rüyasında gördüğünü söylemişti.

Şiar Kılıç Evde Yoktu

Hami Kıcı’ın arkadaşı konuştu ve Müge Anlı’ya, yangından önce birkaç kez eve gittiğini ancak yemek masasında Şiar’ı görmediğini ifade etti. Bu sırada Hami ve Gülizar’ın Kocaali’deki evine inceleme için savcı giderek olay yerini bizzat incelemişti.

Teyzenin Bilezikleri…

Teyzesini yaşadığı Sakarya’ya getiren ve altınlarını alan Hami Kılıç ise bileziği teyzesinin kendisine destek olmak için satacağını ve satmaması için yanında bulundurduklarını ileri sürdü ve canlı yayında Gülizar’ın cebinden bileziği çıkardı. Ancak teyzenin ifadelerinin ardından Müge Anlı, canlı yayında bileziği test ettirdi. Bilezik ise sahte çıkmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et