Müge Anlı’nın Neden Düğün Fotoğrafları Yok? Açıklama Geldi!

Müge Anlı evlendi fakat tek bir kare düğün fotoğrafı basına yansımadı. Peki Müge Anlı’nın düğün fotoğrafı neden yok? Müge Anlı düğün fotoğrafı diye aratan insanlar hayal kırıklığına uğrarken ilk açıklama eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’ndan geldi. Düğün fotoğraflarının paylaşılacağı zamanı da söyledi.

Müge Anlı Düğün Fotoğrafı

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. 25 Haziran’da Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu evlendi. Herkes merakla düğün fotoğraflarını beklerken basına tek bir kare fotoğraf bile düşmedi. Bu durum karşısında Müge Anlı hayranları Müge Anlı’nın neden düğün fotoğrafları yok diye araştırmaya başladı. Konu ile ilgili ilk açıklama Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’ndan geldi. Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında sahte hesapların olduğunu kapatıldıktan sonra düğün karelerinin paylaşılacağını duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu, şu açıklamayı yaptı.

Müge Anlı'nın Neden Düğün Fotoğrafı Yok
Müge Anlı’nın Neden Düğün Fotoğrafı Yok

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et