Müge Anlı’nın Muhabiri Saldırıya Uğradı!

Müge Anlı’nın En Zor Programı! Yayında Kavga Çıktı! Muhabiri Saldırıya Uğradı!

Müge Anlı’nın kısa sürede bulup ailesine müjdeli  haberini verdiğini 23 yaşındaki Nebahat Astekin, canlı yayında muhabire  saldırdı. Yaşananların bununla da sınırlı olmadığı programda, eşinin  kaybıyla ilgilenmeyen 22 yaşındaki Hakan Astekin ise “Madde bağımlısıyım. Tedavi olamam, asker kaçağıyım. Dengem bozulmuş askerlik  yapamam” sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi. 

Müge Anlı, Saldırı
Müge Anlı, Saldırı, Buse Deviren

İstanbul Fatih, Yenikapı’da yaşayan 23 yaşındaki iki çocuk annesi Nebahat  Astekin, 27 Mayıs tarihinde kayıplara karıştı. Psikiyatrik rahatsızlıkları olduğu  öğrenilen genç kadından 8 gündür haber alamayan endişeli ailesi, ATV’nin  fenomen programı Müge Anlı’nın yolunu tuttu.  

“Senin Ölümün Benim Elimden Olacak” 

Kızlarının kaybını günler sonra öğrendiklerini söyleyen aile, damatları Hakan  Astekin’in eşinin kaybıyla hiç ilgilenmediğini söyledi. Üstelik de kayıp kadına, “Senin  ölümün benim elimden olacak!” şeklinde tehditte bulunduğunu iddia etti. Ancak  şüphelerin aksine araştırmacı gazeteci Müge Anlı, saatler içinde bulduğu kayıp  kadının Aksaray’da olduğu müjdesini Nebahat Astekin’in acılı ailesine verdi.  Aldığı haber karşısında yüreğine su serpilen anne Zeytun Koçak, “Kızımı bu  dolandırıcıdan da kurtarın” diyerek stüdyoda bulunan damadına tepki gösterdi.  

“Ne Kadar Ayıp, Terbiyesiz İnsan” 

Bunun üzerine öfkelenen Hakan Astekin, canlı yayın sırasında kayınvalidesine  saldırmaya kalktı. Daha sonra Öfkeli damadın hareketleri karşısında sinirlenen Müge Anlı ise,  “Sen niye yaşlı kadının üzerine yürüyorsun. Ne kadar ayıp, bu kadın senin  kayınvaliden… Terbiyesiz insan” dedi.  

Kayıp Kadın Canlı Yayında Muhabire Saldırdı 

Yaşananların ardından günler sonra bulunan kayıp kadınla ilgili edinilen bilgiyi  aktarmak üzere canlı yayına bağlanan Müge Anlı muhabiri Buse Deviren, hiç  beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı. Psikiyatrik sorunları olan iki çocuk  annesi genç kadının, maske satarak geçimini sağladığı öğrenildi. Daha sonra eve dönmek  istemediğini belirten Deviren’e, sözlerini tamamlayamadan kayı kadın Nebahat Astekin, saldırdı. 

“Madde Bağımlısıyım, Asker Kaçağıyım” 

Neye uğradığını şaşıran genç muhabir, öfkeli kadını sakinleştirmeye çalışırken  bu kez stüdyoda yeniden gerginlik yaşandı. Tarafları uyaran araştırmacı gazeteci  Müge Anlı ise art arda yaşanan olaylar karşısında, “Bu program kavga yeri  değil” diyerek tepki gösterdi. Öte yandan kaybıyla ilgilenmediği eşini insanlık  namına bulunduğu yerden alıp ailesine teslim edebileceğini söyleyen Hakan  Astekin, “Ben madde bağımlısıyım. Açık sözlü biriyim. Ben tedavi olamam,  asker kaçağıyım. Dengem bozulmuş askerlik yapamam” sözleriyle herkesi  şaşkına çevirdi. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et