Müge Anlı’nın Kızı Boyu Kadar Oldu

ATV’de hafta içi her gün program yapan ve Türk halkı tarafından oldukça beğenilen Müge Anlı’nın hayatı merak ediliyor. Aile konularına sürekli dikkat çeken Müge Anlı’nın bir kızı bulunuyor…

Uzun süredir ATV’de sabah programı sunan ve kayıpları bulan Müge Anlı’nın bir kızı var. Seyirciler tarafından oldukça sevilen Müge Anlı’nın kızının ismi Lidya. Gelin hep birlikte hem Müge Anlı’ya hem de kızı Lidya’ya bakalım.
 
ATV ekranlarında hafta içi ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, sabah kuşağının en sevilen programlarından biri. Anlı ve ekibinin titizlilikle çalıştığı programda birçok kayıp bulunuyor, cinayetler çözülüp katiller polis ile işbirliği içerisinde yakalanıyor. Özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen Müge Anlı’nın bir kızı bulunuyor.
Bir kız çocuğu sahibi olduğu Burhan Akdağ’dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır. Şimdi tek başına program yapan Müge Anlı, sıklıkla kızı ve hayvan sevgisinden bahsediyor.
İşte Müge Anlı’nın kızı Lidya…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et