Müge Anlı’nın Başlattığı Yardım Kampanyası 16 Milyona Yaklaştı

Müge Anlı İle Tatlı Sert Bağış Kampanyası Devam Ediyor

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı  Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkıyor… 

Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ‘da bugün, Önce sevinçli haberimizi vereyim. İzmirdeki deprem için toplanan rekor bağışlar herkesi çok mutlu etti. Toplamda 15 Milyon 546 Bin’e ulaştı. Allah yardımlarınızı kabul etsin.Ben Milletime güveniyordum beni mahcup etmedi.

ÇOK MUTLUYUM MİLLETİMİZ BENİ MAHCUP ETMEDİ

Çok mutluyum hepinize binlerce teşekkür ediyorum.10 TL’lik SMS lerle milyonlarca lira topladık.Allah hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmasın aşevlerimiz  kızılay vasıtasıyla engelli ve ihtiyaç sahiplerine günde üç öğün yemek veriyordu.Şimdi ise Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevlerinden İzmir’e bir tır iki adet atom karınca dediğimiz mobil aşevi gönderilerek hizmet vermeye devam etmektedir.Şu 15 dakikada 4000’in üzerinde mesaj geldi.Sevincimi anlatamam Allah yardım edenlerden etmeyenlerden herkesten razı olsun.Bu gidişle tır filomuzu iki katına çıkaracağız inşallah.Bu yıl depremdi pandemiydi sel falaketiydi insanlarımız çok yorgun ve bitkin düştü.Böyle olmasına rağmen yardımlar devam ediyor.Biz neyiz ki denizde bir kum tanesi sadece aracı oluyoruz.Bağışlar geldikçe içim içime sığmıyor.Umut olması gerekiyor.Umut çok güzel birşey

Şevki bey müge hanım izin verirseniz burada konuşmak istiyorum.Siz 100 TLden,10 TL ye varana kadar tek tek muhasebesini yapıyor inceliyorsunuz Allah sizden razı olsun İsteseydiniz birini görevlendirebilirdiniz.Bu kadar işiniz arasında bir de bu yaardımlarla uğraşıyorsunuz.Yardım yapan insanlarımızın içi rahat olsun kalem kalem müge hanım sorguluyor.

MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA

Avukat rahmi Özkan Allah yardım larınızı kabul etsin Kurtuluş savaşında milli birlik ve beraberlikte olduğu gibi bu yardım kampanyasında da önemli bir dayanışma göstermektedir yüce milletimiz.

Gönül isterdi ki bu felaketler olmasın bir ramazan günü bir tas çorba ikram edelim.Canlı yayına bağlanan Hasan Çiçek adlı bir iş adamı ve arkadaşı 100 bin maske bağışlayacağını söyleyince müge Anlı teşekkür ederim hemen bugün maskeleri aldıracağım Arif Bey Müge Hanım burada (covid-19) hatırlatan hasan kardeşime teşekkür ediyorum.Deprem dolayısıyla vatandaşlar (Covid-19) unutmuşlardı maskeler çok iyi oldu.Müge Anlı Allah hayırlarınızı kabul etsin.Allah kimseyi ac açıkta koymasın açlık zor şey Müge Anlı ve Dostları Aşevi Kızılay aracılığıyla çalışmalarına devam edecektir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et