Müge Anlı’ın Yeni Programı “Güven Bana” Ekranlarda…

Müge Anlı’ın Yeni Programı “Güven Bana” Adlı Yarışma Programının Fragmanı Yayınlandı. Güven Bana Bu Akşam 20’de ATV’de…

ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, yeni programı ile gündem oldu. Müge Anlı’ın sunacağı yeni programın adı ise “Güven Bana”. Güven Bana programının sunucusu olan Müge Anlı yıllar sonra böyle bir program formatında sunum yapacak. Yaz aylarında yayınlanacak yarışma programı merakla bekleniyor.

Müge Anlı Yeni Programı Güven Bana
Müge Anlı Yeni Programı Güven Bana

“Güven Ban” Programının Yarışma Formatını Müge Anlı Açıkladı.

Müge Anlı’ın Yeni Programı Güven Bana adlı yarışma programının formatı ise şöyle;

Ödülün 1 Milyon Lira olduğu programda birbirini tanımayan iki yarışmacı ilk kez programda tanışarak birlikte yarışıyorlar. Birbirlerine güvenerek 15 soruyu yanıtlayıp 1 milyon lirayı alabilirler yada iki kişiden biri butona basarsa paranın tek başına sahibi olacak.

Ödül 1 Milyon Lira!

Müge Anlı’ın sunacağı Yarışma Programı Güven Bana’da en büyük ödül bir milyon lira. Bu ödüle ulaşabilmek için 15 soruyu geçmek gerekiyor. Fakat iki yarışmacıdan birisi bir düğmeyle paranın hepsine sahip olabilir. Önemli olan iki yarışmacının da birbirine güvenmesi.

27 Haziran Perşembe Günü Güven Bana Programı Saat 20:00’de ATV Ekranlarında…

Güven Bana – ATV – Müge Anlı

Müge Anlı’ın sunduğu Güven Bana ilk kez 27 Haziran Perşembe günü saat 20:00’de ekranlarda olacak. İlk kez böyle farklı bir formatta seyirci karşısına çıkacak Müge Anlı’ın ise “Güven Bana” adlı programında ki performansı ise merak ediliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et