Müge Anlı Canlı Yayında Karısı Başkasıyla kaçan Davut Kıranlı İntihar mı Etti? Haberini Yalanladı

Müge Anlı’dan yardım istemişti; Karısı başka bir adama kaçan Davut Kıranlı intihar mı etti?Müge Anlı bu habere çok kızdı bu tür saçma sapan haberler yapanlar haberci olamazlar

Müge Anlı canlı yayında Bu saçma sapan haberi yapanlarla ilgili izleyicilerime şunu söylemek istiyorum.Saçma sapan sitelerin takibini bırakırsanız onlarda bu işi yapamayacaklarını anlarlar.Doktor olabilmek için tıp fakultesini bitirmek gereki Şevki hocam gibi avukat olabilmek için Hukuk Fakultesini bitirmek gerekir Rahmi hocam gibi bizim Ülkemizde gazetecilik yapmak için benim gibi İletişim Fakultesini bitirmek gerekir.Herkes oturduğu yerden saçma sapan haber yapıyor.

Hafta sonu çok üzüldüm Davut amcanın intihar ettiğine dair haberlerin aslı astarı yok zaten adamın sıkıntıları var.Böyle haberler yapmak teşvik etmektir.Allah hiç kimsenin başına vermesin 35 yıllık karısı eyvallah dedi gitti.Ordu’da yanında kızları ilgileniyor Sosyal hizmetlere rica ettik onlarda destek verecekler hem pisikolojik anlamda hemde ekonomik anlamda birçok izleyicilerimizde maddi anlamda destek vermek istediler.Davut amcayı ben sevdim zaten adam çalışamıyor maddi anlamda sıkıntı çekiyor.Üç aydır karısının peşine düşmüş dünyası iyice kararmış.Bizim şu anda ona yapmamız gereken öncelikle manevi destek vermektir.Köylülerin, komşuların ve akrabaların desteği önemlidir.Kim ister kendimizi onun yerine koyalım 35 yıllık karısının gitmesini üç aylık sevgiliniz dahi gitse üzülmez misiniz? Adamın üzerinde şu anda bir tramva var birde üzerine saçma sapan şeyler yazmak teşvik eder.İntihar etmek isteyen eder. Kimsenin buna yapacak bir şeyi yok.Ben Davut amca gibi bir insanın hayata katılmasından yanayım.Davut amcanın hatası Semihanın dediği gibi güle güle diyememesidir.İsrar etmeninde bir anlamı yoktur.35 Yıllık karısının böyle birşey yapacağını aklının ucundan geçirmemesi üzerine bize başvurmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et