Müge Anlı Uyardı! 50 Kere Söylüyorum Paylaşmayın…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, küçük yaştaki çocukların internet üzerinden fotoğraflarının paylaşılmasına tepki gösterdi. “Pedofililerin açıklamaları var. Etkilenilmeyecek şeylerden etkileniyorlar” dedi.

Müge Anlı
Müge Anlı

Müge Anlı çocukların fotoğraflarının internet ve sosyal medya üzerinden paylaşılmasına tepki göstererek “Paylaşmayın Arkadaşlar” diyerek uyardı. 50 kere söylüyorum şu çocuklarınızın fotoğraflarını paylaşmayın dedi. Müge Anlı konuşmasına şöyle devam etti;

“50 kere söylüyorum çocuklarınızın fotoğrafını paylaşmayın diye. paylaştıklarınızı da bügüne kadar silin. Kendi kapalı grubunuz vardır… anneannesi, babası, halası, dayısı, sen 10 kişilik bir grup vardır. Orada sen çocuğunun bir şeyini paylaşırsın başımla beraber… Eskiden fotoğraf albümü vardı şimdi bu var. Ama yani insanların açık bir şekilde, çocuğunun bikinili, mayolu, şortlu, mini etekli, onu bunu fotoğrafını kız-erkek paylaşmaz nereden çıktı bunlar… Açın bir pedofilinin neden nasıl davrandığını bir görün öğrenin okuyun ondan sonra hala paylaşabilecek misiniz? Bir bakın” dedi.

Ayrıca programda uzman olarak yer Mehmet Şevki Sözen’de sadece kendi çalıştığı kurumda günde en az 5-10 çocuğun istismar nedeniyle kuruma başvurduğunu söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et