Müge Anlı’dan Rahmi Özkan’a Baş Sağlığı Mesajı

Müge Anlı’dan Rahmi Özkan’a Başsağlığı Mesajı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır yer alan Avukat Rahmi Özkan’ın torunu 13 yaşında ki Deha Uğur Özkan Cuma gecesi ender rastlanan bir hastalık sonucu 8 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Bugün Müge Anlı Rahmi Özkan’ın için başsağlığı mesajlarını iletti.

Yaklaşık 13 yıldır ekranlarda sevilerek izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı Rahmi Özkan’a başsağlığı mesajlarını iletti. Avukat Rahmi Özkan’ın 13 yaşında ki torunu 13 yaşında ki Deha Uğur Özkan’ın ender bir hastalık sonucu 8 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini söyleyen Müge Anlı Rahmi Özkan’a baş sağlığı mesajlarını iletti.

Müge Anlı'dan Rahmi Özkan'a Başsağlığı Mesajı, Müge Anlı, Deha Uğur Özkan, Rahmi Özkan Torunu
Müge Anlı’dan Rahmi Özkan’a Başsağlığı Mesajı, Müge Anlı, Deha Uğur Özkan, Rahmi Özkan Torunu

Programda ayrıca Prof. Dr. Arif Verimli ve Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’de Avukat Rahmi Özkan’a başsağlığı mesajlarını ilettiler. Müge Anlı, Rahmi Özkan’ın bir süre programda yer almayacağını söyleyerek Rahmi Özkan’ın kendini iyi hissettiği zaman programa geleceğini söyledi.

Müge Anlı, Deha Uğur Özkan

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et