Müge Anlı’dan Ekibinden Ayrılanlara Gönderme mi Yaptı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün sezon finali yapmıştı. Programı izleyen Müge Anlı sevenleri, programda yıllardır görev yapan yapımcı Kebriye Koç ve muhabirler Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve Gökhan Bektaş’ın pandemi sonrası programda yer almadığı dikkat çekmişti. Programdan neden ayrıldıkları bilinmezken Müge Anlı bu konuya yine bir açıklama getirmedi. Fakat bazı ifadelerde bulundu. Bu ifadeler ekibinden ayrılanlara bir gönderme mi yaptı diye düşündürdü. Müge Anlı, Her şey biter programda biter programda iş arkadaşlıkları da biter ama ömürler bittikten sonra onlar niye bitmesin fakat sevgi ve saygı baki kalmalıdır” dedi.

Müge Anlı’dan Ekibinden Ayrılanlara Gönderme mi Yaptı?

Müge Anlı Ekibinden Ayrılanlara Gönderme mi Yaptı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sezon finali yaptı. Müge Anlı her zaman ki gibi sezon finalini ekibi tanıtarak yaptı. Müge Anlı’ın programından yıllardır beraber çalıştığı ve pandemi sonrası programdan ayrılan önemli isimler olmuştu. Müge Anlı, yapımcı Kebriye Koç, muhabirler Gizem,Tuğçe ve haber müdürü Gökhan’ın programdan neden ayrıldığına dair bir açıklama yapmadı. Fakat Müge Anlı ekibini tanıtmadan önce şu cümleleri kurdu;

Müge Anlı, “Birden fazla kişi ile program yapmak zordur aslında ama biz bunun zor olmadığını, birbirini severek sevgi ve saygı ile nasıl yürüyeceğini göstermiş olduk yıllar içinde Allah nazardan saklasın diyorum. Tabi ki herkesin kendi kararları kendi hayatı hayatlar bitiyor. Her şey biter programda biter programda iş arkadaşlıkları da biter ama ömürler bittikten sonra onlar niye bitmesin fakat sevgi ve saygı baki kalmalıdır” dedi.

Kebriye Koç, Gökhan Bektaş, Tuğçe Kocaman, Gizem Gündoğdu, Müge Anlı
Kebriye Koç, Gökhan Bektaş, Tuğçe Kocaman, Gizem Gündoğdu, Müge Anlı

Bu cümleler Müge Anlı’yı sıkı takip edenler için Müge Anlı acaba ekibinden ayrılanlara gönderme mi yaptı? sorusunu akla getirdi. Bu cümleler, ekipten ayrılan Kebriye Koç, Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ile Gökhan Bektaş’ın kendi istekleri ile ayrıldıkları yönünde düşüncelere sebep oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et