Müge Anlı’da Oğlumu Öldürdüm İtirafı

Arif Karakollu Oğlu Engin Karakollu’yu Öldürdüğünü İtiraf Etti

Oğulları Engin Karakollu’yu aramak için Müge Anlı’nın programına başvuran ve eşi Arif Karakollu’dan şüphelenen Şaziment Karakollu’ya eşinin itirafı ile oğlunun öldürüldüğünü öğrendi. Baba Arif Karakollu
“Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. ” dedi.

Arif Karakollu Oğlumu Öldürdüm İtirafı

Müge Anlı’da İtiraf Etti. Oğlum Engin Karakollu’yu Öldürdüm

Hakkındaki iddiaları yanıtlamak için stüdyoya gelen baba Arif Karakollu, oğlu Engin Karakollu’yu öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti.

Oğlunu Tek Kurşunla Öldürdüğünü İtiraf Etti


Eşi ve kızının stüdyonun dışına çıkarılmasını isteyen Arif Karakollu şunları söyledi:

“Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. Hemen öldü. Sonra onu mandıranın kenarına gömdüm. Toprağı 1 metre falan kazdım. Üzerini de samanlarla örttüm. Ben bunlardan önce size başvurup anlatacaktım ama onlar benden önce davrandı. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecbur kaldım.”

Bir Şeyler Yazın...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.