Müge Anlı’da Müthiş Yüzleşme! Karşılıklı Suçlamalar

Tek çocuğunu bıraktı eşnin 3 çocuklu amcasıyla kaçtı! 14 gün sonra Müge Anlı’da bulunan Seda ve eşinin amcasından şok sözler!

Kayıp amcanın eşi konuştu. Gülüş Hanım, eşinin balkondan Seda Hanım’a çay verdiğini, hatta bir gün arayıp gel çay içelim dediğini, gelmeyeceğim diye tepki verdiğini, söyledi. 40 yaşındaki Seda Aksu’ya 14 gündür ulaşılamıyordu… Eşinin amcasıyla kaçan Seda bulundu. Seda ile kaçan amca Emir canlı yayında…. Gülüş Hanım şimdi mutlu musun diye tepki gösterince Emir Bey, Gülüş Hanım’ın geçmişini düşünmesini, orada boş konuştuğunu söyledi

Canlı yayına katılan yeğenin karısını kaçıran Emir Bey Seda hanımı suçladı.Ben hamileyim beni kaçırmazsan tren’in altına kendimi atacağım diyerek beni zorladı.Benim çevrem var herkesten özür diliyorum dedi.Müge Anlı 20 yıllık bir eşin var burada asıl onadan özür dilemen gerekir.Onu bu yayına çıkmadan önce düşünecekti.Çıkmayacaktı beni elaleme rezil etti.Müge Anlı bu kadını yayına çıkması mı seni rezil etti.Sen yeğeninin karısını kaçırarak zaten rezil oldun.Şimdi eşini mi suçluyorsun sen amca olamazsın sözde amca bile olamazsın diye Emir Bey’e çıkıştı

Yayına bağlanan Seda Hanım beni zorla kaçırdı.Elimden cüzdanımı ve kimliğimi aldı.Ağlayarak gittim.Çok pişmanım evime oğlum’a kavuşmak istiyorum ben kocamı seviyorum dedi Emir yalan söylüyor benim ocağımı söndürdü gelsin temizlesin dedi göz yaşlarına boğuldu.Eşi Gülüş hanım ben boşanmak istiyorum Müge Hanım bu kaçıncı aldatışı Müge anlı Gülüş hanım sonuna kadar senin yanındayım.Sen benim duygularıma tercüman oldun olacak şey değil Ben size büyük öfke duyuyorum.Siz nasıl bir amcasınız hiç düşündünüz mü?

 .

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et