Müge Anlı’da Lütfiye Gündüz Cinayeti! “Mavi Varile Koymuşlar”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında muhtemel bir cinayet olayı daha aydınlığa kavuşturulmak için konu ediliyor. Başlığı “Cinayet” olarak yazıyoruz çünkü 40 yaşında ki kadından yaklaşık 8 yıldır hiçbir haber yok. Lütfiye Gündüz’ün eski eşi Duran Özdemir’in arkadaşı Nevzat Hamurcu, Lütfiye Gündüz’ün “Mavi bir varile koydular. Sonra da Kızılırmak’a attılar” söyledi.

Lütfitye Gündüz, Lütfiye Gündüz Cinayeti, Lütfiye Gündüz Kaybı
Lütfitye Gündüz, Lütfiye Gündüz Cinayeti, Lütfiye Gündüz Kaybı

40 Yaşında ki 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz’den 8 yıldır haber yok. Olay ile ilgili baş şüpheliler ise Lütfiye Gündüz’ün eski eşi Duran Özdemir ve onun arkadaşı Nurullah Koçyiğit. Peki kayıp kadın nerede?, Lütfiye Gündüz’ün başına neler geldi?. Genç kadının kaybı ile ilgili verdiği şüpheli ve çelişkili ifadeler programda ortaya çıkan eski eş Duran Özdemir’in bir arkadaşı konuştu. Nevzat Hamurcu Duran Özdemir’in kendisine “Onu öldürdüler. Mavi bir varile koydular. Sonra da Kızılırmak’a attılar” dediğini söyledi.

Lütfiye Gündüz Olayı Nedir?

2013 yılında Nevşehir’de ortadan kaybolan 40 yaşında ki Lütfiye Gündüz’den 8 yıldır haber alınamıyor. Araştırmalarını sürdüren Müge anlı, bu süre boyunca Lütfiye Gündüz’ün hiçbir şekilde devlet kaydında bir kayıt olmadığını söyledi.

Lütfiye Gündüz Müge Anlı
Lütfiye Gündüz

Lütfiye Gündüz’ün eski eşi Duran Özdemir, eski karısının sevgilisi olduğunu söylediği 28 yaşındaki Nurullah Koçyiğit’i suçladı. Nurullah Koçyiğit ise Duran Özdemir’i suçladı. Eşi ve sevgilisinin talihsiz kadını para karşılığında başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığı öne sürüldü. Olay ile ilgili eski eşin bir arkadaşı ise kendisine Duran Özdemir’in “Mavi bir varile koydular. Sonra da Kızılırmak’a attılar” dediğini söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et