Müge Anlı’da Korkunç Cinayetler Zinciri Ortaya Çıktı!

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk Kaybında Yeni Gelişmeler… Müge Anlı’da Şok Cinayetler…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk çifti kayıp. Anne ve babasını arayan Yusuf Turhan ise korkunç cinayetler zincirini anlattı. 19 Mayıs tarihinde Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk çifti ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk Kaybı
Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk Kaybı -Müge Anlı

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk çifti Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Erkilet’te 19 Mayıs tarihinde ortadan kayboldular. Çift son olarak kayboldukları gün oğulları Yusuf Turhan’a alışverişe çıktıklarını söylemişti. O günden bu yana çiftten, 10 gündür haber alınamıyor.

3 Cinayet Açığa Çıktı!

Kayseri’de kaybolan 55 yaşındaki Mehmet Turhan ve 52 yaşındaki Firdevs Öztürk’e ulaşılamıyor. Oğulları Yusuf Turhan ise kaybolan anne ve babasını bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Turhan, canlı yayında babası Mehmet Turhan’ın geçmişte kız kardeşinin, 15 yıllık arkadaşının ve gasp ettiği başka bir şahsın cinayetinden sorumlu olduğunu söyledi.

Kaybolan Babasının İşlediği Suçları Anlattı…

Yusuf Turhan, babasının ayrıca yabancı uyruklu bir kadının da kollarını satırla kestiğini ifade etti. Anlatılanlar karşısında büyük şaşkınlık yaşayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, “Neler duyuyoruz. Artık korkuyorum ben” diye tepki gösterdi. 55 yaşındaki Mehmet Turhan’ın kaybolmadan hemen önce mal meselesi yüzünden husumetli olduğu kardeşine mektup yazdığı da ortaya çıktı.

“Ya beni öldür, ya da öldürttür”

Canlı yayında Müge Anlı tarafından okunan mektupta, kayıp Turhan’ın kardeşine, “Sana bir fırsat veriyorum. Ya beni öldür, ya da öldürttür. Yüzleştikten sonra seni öldüreceğim. Şerefim ve namusun için herkese ibret olsun diye yapacağım” dediği öğrenildi. Şüpheli olarak görülen amca Yusuf Turhan ise canlı yayına bağlanarak kendisi hakkındaki iddiaları reddetti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et