Müge Anlı’da Kayıp Mervenur Polat Cinayete mi Kurban Gitti?

Mervenur Polat öldürüldü  mü? Müge Anlı’nın Mervenur Polat olayında Gökhan’a sorduğu sorular damga vurdu

Müge Anlı’nın canlı yayında Mervenur Polat olayı ile ilgili Gökhan’a sorduğu sorular damga vurdu.

 4 aydır kayıp 1 çocuk annesi Mervenur Polat olayında gün yüzüne çıkan detaylar izleyenleri şaşkına çevirdi.İkinci kattan atlayıp kaçtığına göre orada birşeyler gördün üzerime kalmasın kendimi kurtarayım diye ölümü göze alarak atladın diyen Müge Anlı’ya Gökhan ben atlamadan önce mervenur bir örtüye sarılmış ağlıyordu.

Cüneyt bana bağırarak yukarı gel demesinden çekindim kapının anahtarı Cüneyt’te olduğu için  ikinci kattan atladım. Ferdi ve İbrahim’e haber verdim. Gökhan gerçekleri söylemiyorsun diyen, Mervenur Polat’ın ablası ise genç kadının madde bağımlısı kişilerle tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve 4 aydır kendisine ulaşılamadığını söyledi.

ATV’nin ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı’da Mervenur Polat’ın kaybı izleyenleri ekrana kilitledi. 4 aydır kayıp olan genç kadını aramak için devreye giren Müge Anlı, son bölümde Mervenur Polat’ı en son gören kişileri stüdyoya aldı. Canlı yayına katılan kişilerden Gökhan ise şüpheli konuşmaları ve davranışları ile dikkatleri üzerine çekti.

MERVENUR POLAT’A NE OLDU CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

Mervenur Polat’ı bulmak için stüdyoya gelen ablası. Mervenur’un madde bağımlısı kişilerle tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve 4 aydır kendisine ulaşılamadığını söyledi. 20 yaşındaki Mervenur Polat’ın 15 yaşında kaçarak evlendiği, ardından anne evine geri döndüğü ve şu anda 5 yaşında bir oğlu olduğunu söyleyen ablası, yeğenine annesinin baktığını söyledi.Kardeşime ne olduysa Gökhan Ve Cüneyt tarafından oldu.Gökhan doğruları söylemiyor.

Avukat Rahmi bey senin bu anlattıklarına kimse inanmaz.Oraya gelen mervenur polat’ın amacı belli uyuşturucu almak veya orada bulunan istediği kişilerle ilişkide bulunması tecavüz olayı değildir zorla yapılan bir şey yok bir birliktelik var.Sen orada başka bir şey gördün korktun ve ölümü göze alarak ikinci kattan atladın.

4 aydır kayıp olan ve stüdyoya gelen üç gencin Mervenur ile ilgili anlattıkları herkesi şoka uğrattı. Şüpheli isimlerden olan Cüneyt isimli şahıs ise henüz Mervenur’un kaybı ile ilgili açıklama yapmadı. Mervenur Polat’a ne olduğu ile ilgili ipuçları toplanmaya çalışılıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et