Müge Anlı’da Kayıp İki Kadın ve Nezen’in Katili Kim? Çelişkilerle Dolu Konuşmalar

Müge Anlı’da kayıp iki kadın ve Nezen’in katili kim? Kim ya da kimler tarafından öldürüldü? Çelişkili ifadelerin odağındaki Ramazan Bey mi Öldürdü?

Bir şehir 3 kadın! Açıklanamayan görüşmeler! Kim doğru kim yalan söylüyor? Nezen Lütfiye ve Şehnaz’la ilgili sıcak gelişmeler ve yayın sonrasında yaşananlar Müge Anlı canlı yayınında! Bir şehir 3 kadın 2 kayıp!

Nevşehirde’deki kayıp iki kadınla da en son o konuştu. Ramazan Bey canlı yayında… Lütfiye Gündüz ile neden görüşmek istedi? Ben pazarcıyım patates soğan satarım bacım alacağımı istemek için telefon açtım.Lütffiye hanımın ne yaptığını bilmem demesi üzerine Müge Anlı gece saat 11:30 da bir kadını alacak dolayısıylamı aradın ramazan bey birkaç kez aramışsın bir başkasınıda aradın mı? hayır bacım ben alacağımı almak için aradım.Başkasını aramadım oparetörler öyle demiyor sen başka kadınları da aramışsın başka kadınların isimlerini söyleyerek yine sordu Hayır ben başka kimseyi aramadım.Müge Anlı ben senin Lütfiye’yi neden aradığını biliyorum ama sen neden doğruyu söylemiyorsun diye çıkıştı.

Canlı yayına katılan Ramazan Taşkın Ramazan’ın Lütfiyeyi çok iyi tanıdığını sürekli alıp götürdüğünü beyaz bir arabası olduğunu söyledi.Ramazan bey abi benim beyaz arabam yok kırmızı iki tane kamyonum var yalan söyleme deyince Ramazan Taşkın oradakilerin hepsi seni tanıyor Duranda seni tanıyor söylemiyor Konuklardan yasin Duran abi ne biliyorsan söyle kimden korkuyorsun çekiniyorsun korkma dedi.Müge Anlı Duran bey ne hikmetse 20 yıl önceki kırmızı kamyonu pazarcı ramazan beyi bir kere görüyor ve hatırlıyor şimdi ise görmediğini ve beyaz arabası olmadığını söylüyor.Şevki Hoca Duran sen neden pazarcı ramazanı savunuyorsun beyaz arabası olmadığını nereden biliyorsun burada senin karının ve iki kadının akıbetlerini ortaya çıkarmak için çalışıyoruz

Avukat Rahmi bey Durana yönelerek Allah rızası için merhamete gel de gerçekleri anlat biz olayın düğümünü çözmeye çalışıyoruz olay sende kilitleniyor çok şey biliyorsun ama söylemiyorsun yeter artı vicdana gel senin karının ölümünü açığa çıkarmaya çalışıyoruz sen yardımcı olmuyorsun diye çıkıştı.

Müge Anlı ramazan bey’e Şehnaz Hanımla ilgili sorular yönelterek Şehnaz hanımı neden 236 kez aradın insan kendi karısını bu kadar aramıyor.Bacım şehnaz bizim akrabamızdır bacım gibi severim onun için aradım.20 yıl önce 1200 Tl lik telfon parası tutan bir arama normal bir arama değil gönül ilişkin mi vardı? Hayır ablam akrabamızdır yardımcı olmak için aradım.Kaybolduktan sonra neden aramadın peşine düşmedin diyen Müge Anlı’ya ben niye peşine düşeyim kocası ve kardeşleri düşsün dedi. Kocası Osman canlı yayına katılarak Ramazan Bey’e kızdı Benim akrabam falan değil benim İstanbul’a gittiğimi nereden biliyor:Ben bizi bırakıp gideni ne diye arayayım demiştim şimdi birtakım olaylar ortaya çıktı şikayetçiyim demesi üzerine Şehnaz’ın kardeşine yönelen Ramazan Bey abi benden şikayetçimisin diye sorması kardeşinin olayın açığa çıkmasını istiyorum dedi

Ramazan Bey’in çelişkili ifadeleri tanımıyorum demesi her iki kadın’ın kayıbından önce bu kadınlarla son konuşanın Ramazan bey olması kuşkuları artırıyor.Ayrıca sütüdyo’da konuklardan birini tehdit etmesi acaba Lütfiye’nin eski kocası Duran’ı da mı tehdit etti gibi cümleler izleyici ve kayıp kadınların yakın larının aklına geliyor

Nevşehir’den kaybolan üçüncü kadının kaybı izleyenleri bir hayli şaşırttı. Şehrazat’ın da Neyzen ve Lütfiye’den sonra Nevşehir’den kaybolması işleri iyice karıştırdı. Lütfiye ve Şehrazat arasında bir bağ yakalayan Müge Anlı, kayıp iki kadınla da en son telefonda görüşen Ramazan’ı canlı yayına çıkardı. İzleyenlerini şaşırtan bu anlar, Şehrazat ve Lütfiye hakkında sis perdesinin biraz daha aralanmasını sağladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et