Müge Anlı’da Ferhan Tetik Olayı Cinayet mi? İntihar mı? Canlı Yayında Flaş Gelişme

Müge Anlı canlı yayında Ferhan Tetik’in Cansız bedeninin evinin yakınlarında bulunduğunu açıkladı

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA AÇIKLADI! FERHAN TETİK OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

18 Marttan bu yana esrarengiz bir şekilde kaybolan Ferhan Tetik’in bulunması için ailesi Müge Anlı’ya başvurmuştu.Bugün canlı yayuında Müge Anlı Ferhan Tetik’in cansız bedeninin Çiftlikköy ilçesi eski Etibank tesisleri içerisinde bir ağaca bağlı olarak bulunduğunu söyledi.Olay yerinde savcı tarafından inceleme yapıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

FERHAN TETİK OLAYINDA NELER OLMUŞTU

Ferhan Tetik’in eşi canlı yayına görüntülü katılarak eşiyle tartıştığını ancak eşinin gemlikte iş bulmak amacıyla evden ayrıldığını bir daha geri dönmediğini söyledi. Oğlu ise Ferhan Tetik’in eşi Hülya Tetik’i suçlayarak babamı bizden çaldı.Babamın kaybolmasında Hülya Tetik’in parmağı olduğuna inanıyorum dedi.Hülya tetik Müge Anlı’nın sorularına mezarlıklara ve ağaçlık bölgelere bakın intihar edeceğini söylüyordu umarım sağ salim bulunur diyerek beni suçlamalarını kabul etmiyorum dedi.Enişte ve yeğenler hülya hanımın parayı ve tatili çok sevdiğini bu yüzden borçlandığını evinin önünde kiralık arabanın aylarca durduğunu söylediler.

FERHAN TETİK CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ? İNTİHAR MI ETTİ?

Ferhan Tetik’in cansız bedenini bulunması üzerine oğlu ben babamın intihar ettiğiğne inanmıyorum müge abla bu olayın faillerinin bulunmasını istiyorum.Kafamda birçok soru var bunların aydınlatılması gerekiyor.Benim babam adımını zor atan şeker hastası biri o pürüzsüz ağaca tırmanıp intihar edecek biri değildir.Birde sürüklenme olayı var.Müge Anlı Ferhan Tetik’in oğlunu teselli ederek evladım sen çok temiz pırıl pırıl birisin sen bunlara takılma bak yakında evleniyorsun geleceğini düşün bu intihar olayı kişisel ve bencil bir olay bunu yapacak insanların üzecek insanları da düşünmesi gerekir Aslında hülya hanımın Ferhan beyi doktora götürmesi gerekirdi.Ancak hülya hanımında psikolojisi düzgün değil bozulmuş durumda herşey otopsi sonucu ortaya çıkacak.

İntihar süsü verilmiş bir cinayet mi? yoksa intiharmı? Belli olacak.Hülya tetik Ferhan Tetik’e kızgın ve kırgın olduğunu belirtti.Mutlaka sağ salim döneceğini düşünüyorum dedi.Ancak Hülya Tetik’in evden taşınmak için girişimlerde bulunması vurdum duymaz tavırları dikkat çekti.Kayıp başvurusunda gecikmeler ailenin Hülya hanıma tepkileri göz önünde bulundurulduğunda cinayet şüpheside akla gelmiyor değil?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et