Müge Anlı’da Cinayet Şüphelisinin Yalanı Ortaya Çıktı…!

Hüseyin Akçam Neden Yalan İfade Veriyor…

 

Dün de programa Ordu’dan canlı yayınla katılan Hüseyin Akçam isimli kişi, yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmıştı. İsa Bey ve oğullarını, olay günü Şeker Köseoğlu’nun evinin önünde çay içerken gördüğünü söyleyen kişi, Jandarma’da ifade verdikten sonra bugün Müge Anlı’nın programına katıldı. Daha sonra Hüseyin Akçam, birden iddiasını değiştirdi ve yalan söylediğini itiraf etti. “Yalan söyledim. İsa Bey ve oğullarını görmedim. Özür Dilerim Bana bunları Zekeriya anlattı” diyerek anlattığı pek çok ifadenin de doğru olmadığını belirtti. Bunun üzerine suçlamaya maruz kalan kişiler, canlı yayında iyice gerildi ve ayağa kalkarak bağırmaya başlayan Ümit Ç. Hüseyin Akçam’ın yalan ifade verdiği yönünde sözler söyledi. Tüm bu olanların ardından Hüseyin Akçam isimli şahsın neden müge anlı’nın programına katılarak bu ifadeyi verdiği bilinmemekte programın sonuna doğru eski ifadesini tekrar eden hüseyin Akçam korktuğu için ifadesini geri aldığını söyledi daha sonra olaylar iyice karıştı. Hüseyin Akçam’ın karısının Şeker Köseoğlu ile beraber Çarsamba kuyumcuya gittiği söylentisi şüphleri iyi arttırırken olayın yakın zamanda aydınlanması bekleniyor.  Günlerdir ekrana gelen cinayetle ilgili konuda kafalar iyice karıştı. Ekranda zaman zaman seslerin yükseldiği ve olay günü gördüklerini anlatan kişiler arasında anlaşmazlıklar da yaşanıyor. Durum iyice karmaşık bir hale gelirken, Şeker Köseoğlu’nun ailesi de olanları şaşkınlıkla izleyerek olayın bir an önce aydınlatılmasını bekliyorlar. Şeker Köseoğlu’nun katil veya katilleri henüz yakalanmış değil.

Şeker Köseoğlu cinayeti ile ilgili gelişmeler İçin Bizi Takip etmeyi ve facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın…

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına Yansıyan Şeker Köseoğlu Cinayeti Gelişmeleri ve Haberlerinden kesitler…

28 Mayıs 2018 Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın’da Neler Oldu ? Şeker Köseoğlu’nun Başına Ne Geldi ? Katili Kim ?

Şeker Köseoğlu Cinayeti Hakkında Başlatılan Soruşturmada Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Şüpheli Ve Yalan İfadeler Veren Hüseyin Akçam ve Eşi Gözaltına Alındı. Sorguları devam ediyor. 28 Mayıs günü müge anlının programında Ümit Sarıçobanoğlu, Samsun’da  ve Şenol Köseoğlu’nun bayılmaları hakkında canlandırmalar ve hayvanların kaçırılması ile ilgili araştırma yaptı. Şeker Köseoğlu cinayetinin arkasında ki sır perdesi Hüseyin Akçam’ın bügün değiştirdiği ifadesinin ardından ortaya çıkacak. Haberlerimiz güncelleneçektir. Şeker Köseoğlu Cinayeti Haberlerini öğrenmek için abone olmayı unutmayın.

28 Mayıs 2018 Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et