Müge Anlı’da Cinayet İtirafı!

Mehmet Muharrem Elbay olayı ile ilgili yaklaşık 2 haftadır gelişmeleri aktarıyoruz. Cahit Ergül’ün kız kardeşi Zeynep Ergül’ün evinin kazılan bölümünde kemikler bulunmuştu. Bugün ise şok bir gerçek daha ortaya çıktı.

Hatice Ergül İtirafı

“Kömürlükte Çıkan Kemikler Mehmet Muharrem Elbay’a Ait”

Cinayeti işleyen diğer kardeş Mustafa Ergül’ün karısı ise Müge Anlı’ya cinayet itirafını canlı yayında yaptı. Duyanları dehşete düşüren itirafta Hatice Ergül: “Cahit, Mustafa ve kardeşim Ercan öldürdü. Sonra cesedi sakladılar. Arama çalışmaları bittikten sonra parçalayıp, üç ayrı yere gömdüler. Kuyuya attılar. Bu yerlerden biri de Zeynep’in kömürlüğüydü. Çıkan kemikler Mehmet Muharrem Elbay’a ait” dedi. Müge Anlı ise çok sert tepki göstererek adam öldürüp kurana el basanı kırk yıl düşünsem aklıma gelmez diyerek din istismarını vurguladı. Bunu yapanların ise devletin imamları olması daha acı diyerek tepki gösterdi. Acılı yakınları ise bari kemiklerini versinler dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et