Müge Anlı’da Büyük Şok! Dolandırıcılığın Altından Bakın Ne Çıktı

Müge Anlı’da büyük şok! Erkek sanılan şahıs kadın çıktı

Müge Anlı canlı yayınında bugün bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. 31 yaşındaki Emre Korkmaz, evlenmeye hazırlandığı Canan Hanım tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Akıllara durgunluk veren iddialarından biri de bugün yaşandı. Müge Anlı’daki Ümit Suna kadın çıktı!

Müge Anlı’da bugün enişte-baldız dolandırıcılığında beyin yakan telefon görüşmesi yaşandı. ‘Ümit benim halamın kızı’ telefonu ile Müge Anlı canlı yayınında büyük şok yaşadı.

Ümit Suna olarak bilinen ve Canan adındaki şahısla insanları dolandırdığı iddia edilen kişi hakkında gelen telefonlar ağızları açık bıraktı. ‘Enişte’ olarak bilinen Ümit Suna, kadın çıktı.

Ortaya çıkan gerçek karşısında herkes şaşkına döndü. Enişte baldız değil karı koca evlilik dolandırıcılığı çıkan Müge Anlı’daki olayda Anlı, “Hem devletin dediğini yapmıyorsunuz hem de yardım istiyorsunuz.” diyerek isyan etti.

Canlı yayınında herkesi şoke eden telefondaki kişi, ‘Ümit benim halamın kızı’ demesiyle ağızları açık bıraktı. Önceki gün canlı yayına bağlanan Ümit, ‘Özel durumumdan dolayı çocuk sahibi olamıyorum.’ demişti. Gerçek ortaya çıktı.

MÜGE ANLI’DAKİ ÜMİT SUNA KİM? 

Müge Anlı’da dolandırıcılık iddiasıyla adı geçen Ümit Suna’nın kadın olduğu ve Canan Hanım ile birlikte sahte evlilik yaptığı ortaya çıktı.

Gelen telefon ihbarların bazılarında ise vatandaşlardan, “Canan’ı kız kardeşi olarak tanıttı”, “Baldızı olarak tanıttı” gibi iddialar geldi.

Canan’ın eşi olmadığını söyleyen Ümit Bey, “Ben aile büyüğüyüm. Nikah kıymak istediğimde Emre’nin annesi karşı çıktı.

‘Senden boşanırsa nafaka ister’ diyerek istemedi. Daha sonra Emre’nin ailesi istemeye başladı, bu kez de Canan istemedi” ifadelerini kullandı.

2 AİLE DAHA KATILDI 

Canan ve Ümit tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldığını iddia ederek şikayette bulunan arttı.

Dünkü canlı yayına telefonla bağlanan Aslan Bey’in ardından bugün 2 aile daha stüdyoya geldi. Müge Anlı ailelerin hiçbirinin resmi nikah yapmamasına tepki gösterdi.

“SİZ DEVLETİN DEDİĞİNİ YAPIN DEVLET YARDIM EDER” 

Canlı yayında isyan eden Müge Anlı, “Arkadaşlar düğün davetiyelerini de koymuşlar. Resmi nikah yok ama düğünler maşallah.

Eğlenmeye gelince halkımız bir coşuyor ama resmi nikaha gelince yok. Sonra dolandırıldım diye devletten yardım istiyorsun. Hem devletin dediğini yapmıyorsun hem devletten yardım istiyorsun.

Devlet de dönüp sana der ki; ‘Sen benim dediğimi yap ben de sana yardımcı olayım.’ Devlet resmi nikah kıy diyor kıymıyorsunuz.” sözleriyle tepki gösterdi.

ANNEDEN ŞOK İDDİA: HAMİLELİĞİNİ SALÇAYLA GİZLEDİ! 

Anne Kezban Korkmaz, Müge Anlı canlı yayınında Canan Hanım ile görüşme sağlanacağı sırada, “Kız da sevdi oğlum da sevdi ama öteki adamı ne yapmalı!Kızın annesi diyor ki ‘Benim kızım senin oğlundan hamile!’ Bende, ‘Canan sen hamileymişsin ne oluyor? dedim ‘Yok öyle bir şey!’ dedi.

Meğer peçetenin içine salçayla biraz su alıyormuş ‘Aybaşıyım’ diyormuş’ bu sözleri hem Müge Anlı hem de izleyicileri şoke etti.

OLAYIN GEÇMİŞİ 

Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmesi daha yaşandı. 31 yaşındaki Emre Korkmaz, evlenmeye hazırlandığı Canan Hanım tarafından dolandırıldığını iddia etti. Emre Korkmaz’ın akıllara durgunluk veren iddialarından biri de, Canan Hanım’ın eniştem diye tanıttığı kişinin eşi olmasıydı. Ümit Bey’in “baldızım” dediği Canan Hanım eşi mi?

Müge Anlı’da gündeme gelen ilginç bir konu ele alındı. Programa katılan Emre Korkmaz, evlenme vaadiyle kandırıldığını ve Canan Hanım ile Ümit Bey tarafından 350 bin TL dolandırıldığını söyledi.

Eşini ‘baldızı’ olarak tanıtarak evlendirme vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Ümit Bey, Müge Anlı canlı yayınına bağlandı.Canan Hanım ile olan müstehcen pozları hakkında konuşan Ümit Bey, “Ben şişman bir insanım çok sıcaktı o yüzden” dedi.

Canan’ın eşi olmadığını söyleyen Ümit Bey, “Ben aile büyüğüyüm. Nikah kıymak istediğimde Emre’nin annesi karşı çıktı.

‘Senden boşanırsa nafaka ister’ diyerek istemedi. Daha sonra Emre’nin ailesi istemeye başladı, bu kez de Canan istemedi” ifadelerini kullandı.

“O ZAMAN ALTINLARI GÖNDERİN” 

Müge Anlı, Ümit Bey’e “Madem bu işi kapatmak istiyorsunuz o zaman gönderin altınları bilezikleri bitsin” diyerek bir seçenek sundu

Ümit Bey, “350 bin TL nereye harcamışlar? Bir nişan yaptılar köyde orkestra tuttu sadece o kadar. Başka ne yapmışlar” şeklinde konuştu.

Müge Anlı’nın “Peki bu bilezikler altınlar nerede?” sorusuna Ümit Bey, “Canan’ın şahsi borçları vardı onları ödedi” dedi.

CANLI YAYINDA İHBAR İHBAR ÜSTÜNE

Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Aslan Özdemir, “Müge Hanım bu kişiler beni de dolandırdı. Ümit ve Canan beni 25 bin lira dolandırdı” dedi.

Ümit Bey ilk önce kendisini tanımıyorum dediği Aslan Özdemir için daha sonra, “Aslan ben sana öyle mi dedim? Tamam şimdi tanıdım” seni demesi dikkat çekti.

Aslan Özdemir, “Aracı vasıtası ile tanıştık. Bunların apart evi varmış. Nişan yaptıktan 1 ay sonra gittim taşınmışlar.Evini, arabanı sat, dükkanını kapat buraya yerleş dediler. Bunlar beni 25-30 bin TL dolandırdılar.” dedi.

Ümit Bey, Müge Anlı’nın “Peki Aslan Bey’in bilezikleri nerede?” sorusuna, “O zaman ihtiyacımız vardı kullandık” diyerek cevap verdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et