Müge Anlı’da Bir Cinayet İtirafı Daha!

Annemiz Öldürdü!

14 Ağustos tarihinde Tokat Erbaa’da yaşamını yitiren üvey babası Hakkı Çetin’in ölümüyle ilgili programa katılan Derya Şahin ve ismini vermek istemeyen kardeşi üvey babalarının katilini canlı yayında açıkladı.

İsmini vermeyen kardeş, öz babasının annesi Saliha Çetin’in üvey babası Hakkı Çetin ile ilişkisini öğrendiği için öz babasının annesini bıraktığını öne sürdü. İsmini vermeyen kardeş sözlerinin devamında bu olayla ilgili fotoğraf olduğunu ve annesinin yakalandığını iddia etti. Aynı zamanda ismini vermeyen kardeş, “Bari bu babama sadık kalaydı. Defalarca ben yakaladım ben şahit oldum.” ifadelerini kullandı.

Hakkı Çetin’in öz kızı Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Saliha Çetin Hanımın Mehmet Ali adında biriyle ilişkisi olduğunu iddia etti. İsmini vermeyen kardeş, üvey babasının 106 bin lira parası olduğunu ve annesinin, üvey babasını parası için öldürmüş olabileceğini iddia etti. Ayrıca annelerinin cenazeden 10 gün sonra bir düğüne gidip oynadığını söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et