Müge Anlı’da Aranan 3 Liseli Kız Bulundu!

20 Şubat’ta Ortadan Kaybolmuşlardı!

Isparta’da Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1’nci sınıf öğrencisi Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan, 20 Şubat perşembe günü ortadan kaybolmuş, aileler kızlarına ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulunmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan acılı anneler kızlarını arıyordu. Yapılan yüzlerce ihbarı değerlendiren emniyet küçük kızları İzmir’de buldu.

Liseli 3 Kız İzmir'de Bulundu
Liseli 3 Kız İzmir’de Bulundu

İzleyiciler Yayını Telefon Yağmuruna Tuttu!

Müge Anlı’da yaklaşık bir haftadır konu edinilen kendilerinden haber alınamayan 3 kız çocuğu İzmir’de bulundu. 20 Şubat Perşembe günü Isparta’daki evlerinden okula gidiyoruz diyerek macera için evden kaçan üç yakın arkadaş; 15 yaşındaki Tuana Y., 16 yaşlarındaki Gülizar S. ve 16 yaşındaki Buse A. kayboldu. Aileler, kaybolan çocuklarının bulunması için soluğu Müge Anlı’nın programında aldı. Henüz çocuk yaşta olan 3 kız çocuğu aralarında anlaşarak macera için Isparta’dan yola çıkıp Türkiye’yi dolaşmak istediler. Aileleri ise o esnada Müge Anlı’dan ve ekran başındaki izleyicilerden gözyaşları içinde yardım istediler. Müge Anlı’nın endişeleri her geçen gün büyüyen annelerin sesini duyurmasından hemen sonra izleyiciler yayını telefon yağmuruna tuttu ve kızları gördüklerini söylediler.

Otostop Çekerek İzmir’e Gittiler!

Üç kız çocuğunun otostop çekerek önce Denizli’ye ardından İzmir’e gittiklerini tespit edildiğini yayına bağlanan izleyicilerin ihbarıyla öğrenildi. İhbar üzerine İzmir İl Emniyet Kayıp Şahıslar Amirliği harekete geçti. Kızları gördüklerini söyleyen izleyiciler programı ararken bir yandan da İzmir emniyeti güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Hareketli saatlerin yaşandığı anda izleyicilerden biri olan Fazıl Yavaş kızları İzmir, Konak meydanında gördüğünü söyledi. İzmir polisine bağlı yunus ekipleri ise verilen adrese giderek çocuklara ulaştı ve çocuk şube müdürlüğüne götürdüler. Kızların sağ salim bulunmasıyla herkes rahat bir nefes aldı müjdeli haberi endişeli annelere Müge Anlı verdi. Anneler ise ihbarda bulunan tüm izleyicilere teşekkür etti. Kayıp kızları bulan izleyici Fazıl Yavaş’ı ise Müge Anlı İzmir’den stüdyoya canlı yayına davet ederek teşekkür etmek için kendisine çiçek takdim etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et