Müge Anlı ve Esra Erol Kaldırılacak Mı?

Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ve Esra Erol’un programının kaldıracağı söylentileri üzerine bu haberi hazırlamayı uygun bulduk. Çoğu yalan ve de aldatıcı olan haberlerden dolayı gerçeği söyleyelim, böyle bir durum olması neredeyse imkansız. Şöyle anlatalım Müge Anlı ile Tatlı Sert veya Esra Erol ile programının kaldırmayacağını buradan duyurmak isteriz .

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ve Esra Erol programının kaldırılacağı yönündeki iddialara yanıt vermek istedik. Konu ile ilgili çok sayıda haber bulunsa da bu haberlerin sadece iddiadan ibaret olduğunu ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmek isteriz. Çünkü bu haberler gerçeği yansıtmadığı gibi sadece bazı iddiaları ve sosyal medya üzerinden dile getirilen bazı istekleri içermektedir. Atv’de yayınlanan tüm programlar gibi Müge Anlı ile tatlı sert ve Esra Erol ile programı kaldırılacak iddialarına tek yanıtı ise böyle bir girişimin ya da teklifin olmadığıdır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et