Müge Anlı ve Dostlarına Kızılay’dan Platin Madalya!

Müge Anlı, Türk Kızılay’ı ile birlikte gerçekleştirdiği “Müge Anlı ve Dostları Aşevi” projesi ile Türk Kızılay’ından Platin Madalya aldı. Müge Anlı şimdiye Kadar 14 Milyon TL’nin toplandığını açıkladı. Çok sayıda mobil aşevinin hizmette olduğu vurgulanırken, kampanya ise hala devam ediyor.

Müge Anlı ve Dostlarına Platin Madalya
Müge Anlı ve Dostlarına Platin Madalya

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında başlatılan ve seyircilerin Müge yazıp 2868’e mesaj göndererek 10 TL bağışta bulunduğu kampanya büyük bir hızla büyüdü. Müge Anlı ve Dostları aşevleri açılırken, Arakan’da barınma evleri yapıldı.

Türk Kızılay’ından Platin Madalya!

Türk Kızılay’ı bu bağışlar ve başarılar için Müge Anlı’ya Platin Madalya verdi. Türk Kızılay’ı aracılığıyla çok sayıda aşevi yaptıran Müge Anlı, bu sizin başarınız sizlerin adına bu madalyayı aldım diyerek seyircilerine teşekkür etti. Müge Anlı, toplamda 9 tane mobil aşevi de şu anda aktif olarak çalıştığını söyledi. Türk Kızılay’ı başkanı Dr. Kerem Kınık’ta Müge Anlı’ya teşekkür ederek “dev bir Müge Anlı ve dostları mobil aşevleri filomuz var” dedi. Ayrıca Müge Anlı kampanyanın devam ettiğini söyleyerek şimdiye kadar 14 milyon Liranın toplandığım açıkladı. Müge Anlı kampanyanın sürdüğünü söyleyerek izleyicilerden Müge yazıp 2868’e mesaj göndererek 10 TL bağışta bulunmalarını rica etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et