Müge Anlı Sinirlenip Konuyu Değiştirdi!

Müge Anlı Dayanamadı! Sinirlenip Konuyu Değiştirdi…

Müge Anlı programda sinirlenip konuyu değiştirdi. Programa gelen kadının imam nikahı ile birlikte yaşadığı şahsın kızına taciz olayı ortaya çıkınca Müge Anlı sinirlenip “adam seni evden atmasa o evde oturacaktın” dedi.

Müge Anlı Yayından Kovdu,
Müge Anlı Yayından Kovdu, Müge Anlı

Müge Anlı’nın programına gelen Almanya’da yaşayan Ayfer Yaralı ilk eşi ile boşanmak üzereyken internet üzerinden Nazmi isimli bir kişi ile görüşmeye başladı. Türkiye’ye gelerek imam nikahıyla Nazmi isimli kişi ile birlikte oldu. Esas olan dini nikahtır diyen Ayfer Yaralı, Nazmi isimli kişiye 20 Bin Euro verdiğini söyledi. Nazmi isimli kişi canlı yayına bağlanarak kızı ile birlikte bana iftira ettiler deyince Müge Anlı ne olduğunu sordu.Nazmi isimli kişinin 12 Yaşında ki kızının odasının girmeye çalıştığını söyleyen Ayfer Yaralı’ya Müge Anlı sert çıkarak konuyu değiştirdi. Ayfer Yaralıyı programdan gönderdi. Müge Anlı sen bunları bildiğin halde nasıl adamla birlikte yaşadın “adam seni evden atmasa o evde oturacaktın” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et