Müge Anlı Sezon Finali Yaptı! Fakat Bu Ayrılık Uzun Sürmeyecek!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün sezon finali yaptı. Fakat Müge Anlı’ya hasret uzun sürmeyecek. Normalde 2 ayı aşkın bir süre programa ara veren Müge Anlı bu yıl yeni stüdyoya geçerek programına kısa bir süre içerisinde geri dönecek.

Müge Anlı Sezon Finali

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün sezon finali yaptı. Ekibi ile birlikte final yapan Müge Anlı, Arif Verimli, Mehmet Şevki Sözen ve Rahmi Özkan ile birlikte konuştu. kamera arkasında ki ekibini tanıttı. Müge Anlı, “programda biter programda iş arkadaşlıkları da biter ama sevgi ve saygı baki kalmalıdır” dedi. Müge Anlı sevdiği işi sevdiği kişilerle yaptığını söyleyerek çalışma arkadaşlarından çok mutlu olduğunu söyledi.

ATV’ye Teşekkür

ATV ve A Haber’de yer alan birçok kişiye teşekkür eden Müge Anlı, yerel medya ve internet gazetecilerine de teşekkürler sundu. Müge Anlı ayrıca bu yıl gerçekleşen olayları da bir bantta derleyerek sundu. Birçok kaybı yakınları ile buluşturan, birçok cinayetinde çözümünde rol oynayan Müge Anlı yaklaşık 3 hafta sonra tekrar yeni sezonda programına devam edecek. Normalde 2 ayı aşkın bir süre programa ara veren Müge Anlı bu yıl yeni stüdyoya geçerek programına kısa bir süre içerisinde geri dönecek. Müge Anlı sevenleri bu habere sevinirken, yeni sezonun daha çok mutluluk ve başarı getirmesi dileklerinde bulunuldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et