Müge Anlı Sert Uyardı! Sende Kır Dizini Otur Torun Bak!

Müge Anlı, evlilik vaadi ile dolandırıldığını iddia eden Safüre Muş’un kendisini kandıran Süleyman isimli kişinin yalanlarına inanmasına kızdı. Müge Anlı, Safüre Muş’a “Facebook’tan tanıştığın adama gidiyorsun derdi bize kalıyor. Gitmeyeydin ya sende kır dizini otur otur torun bak yani senin yaşında oturup torun bakacak yaş bulmasaydın ama sen yine bulursun bu gidişle” dedi.

Safüre Muş, Müge Anlı
Safüre Muş, Müge Anlı

Manisa’da yaşayan 52 yaşında ki Safüre Muş, Facebook üzerinden tanıştığı Süleyman adlı bir kişinin kendisini evlenme vaadi ile kandırdığını ve 165 Bin Lirasını verdiğini söyledi. Yeni ev almak için bankadan çektiği parayı 47 yaşında ki kişiye veren kadın, daha sonra dövülerek zorla kendisine 30 Bin Lira daha kredi çektirildiğini söyledi. Aylıklarının da bu kişi tarafından bankadan çekildiğini söyleyen Safüre Muş 47 yaşında ki adamın evli olduğunu da öğrendi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Safüre Muş ile ilgili yeni gelişmeler ise bugün yaşandı. Canlı yayına bağlanan Süleyman isimli kişi Safüre Muş’un iddialarını yalanlarken “beraber yedik” dedi.

Müge Anlı Evlilik Vaadi İle Dolandırılan Safüre Muş
Müge Anlı Evlilik Vaadi İle Dolandırılan Safüre Muş

Öte yandan Safüre Muş’un sosyal medya hesaplarının hala açık olduğu öğrenildi. Müge Anlı, böyle olaylara karşı sosyal medyadan tanışılan insanlara güvenilmemesini söyleyerek, Safüre Muş’u uyardı. Müge Anlı, Safüre Muş’a “Facebook’tan tanıştığın adama gidiyorsun derdi bize kalıyor. Gitmeyeydin ya sende kır dizini otur torun bak yani senin yaşında oturup torun bakacak yaş bulmasaydın ama sen yine bulursun bu gidişle” dedi. Öte yandan yayına bağlanan bir kişi Süleyman adlı kişinin daha önceden çok zor durumda olduğu fakat şu anda iki araç aldığını söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et