Müge Anlı Ne Zaman Başlayacak? Koronavirüs Nedeniyle Programa Ara Verilmişti…

Koronavirüs Nedeniyle Programına Ara Verilen Müge Anlı Ne Zaman Başlayacak? Müge Anlı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Koronavirüs nedeniyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ara verilmişti. Zaten 65 yaş üzeri oldukları için programa Avukat Rahmi Özkan ve Psikiyatrist Arif Verimli katılamıyordu. Müge Anlı koronavirüs nedeniyle programa ara vermeden önce açıklamalarda bulunmuştu. Müge Anlı, şehirlerarası ulaşımın kısıtlanması sonrası programına gelen konuklar arasında fırsat eşitsizliği olduğunu söylemişti. Müge Anlı’nın programının ise şehirlerarası yolculuk kısıtlamasının kalkması sonrası başlayacağı tahmin ediliyor.

Müge Anlı Ne Zaman Başlayacak, Koronavirüs Nedeniyle Ara Verilmişti
Müge Anlı Ne Zaman Başlayacak, Koronavirüs Nedeniyle Ara Verilmişti

Ne Olmuştu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı koronavirüs nedeniyle programına ara vermişti. Programa ara veren Müge Anlı şu açıklamayı yapmıştı;

“Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz.”

Müge Anlı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et