Müge Anlı’da Kebriye Koç Neden Ayrıldı? Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve Gökhan Bektaş Neden Yok?

ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 10’da başlayıp 13’de son bulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili uzun yıllardır görev alan Kebriye Koç’un ve 3 Muhabirin programdan ayrıldığı öğrenildi. Peki Kebriye Koç Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? Kebriye Hanım emekli mi oldu? Kebriye Koç, Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve Gökhan Gökhan Bektaş Neden Ayrıldı?

Kebriye Koç, Gökhan Bektaş, Tuğçe Kocaman, Gizem Gündoğdu, Müge Anlı, Neden Ayrıldılar?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yapımcılığını üstlenen Kebriye Koç ve muhabirler Gizem, Tuğçe ve Gökhan’ın pandemi sonrası programda yer almadığı dikkat çekti. Kebriye Koç, Uzun yıllar boyunca Müge Anlı’nın programında yapımcılık yaptı. İşlenen konular ile ilgili detayları Müge Anlı’ya ulaştıran Kebriye Koç’un programdan neden ayrıldığı ise bilinmiyor. Kebriye Koç’un programın sonunda adının yazmaması da Kebriye Koç’un programdan ayrıldığını kanıtlamış oldu. Müge Anlı konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve Gökhan Bektaş’ın profilleri, paylaşım ve hikayelerinden de programdan ayrıldığı görülüyor. Müge Anlı’dan bu ayrılığa ilişkin bir açıklama gelmezken, Kebriye Koç’un ayrılması nedeniyle ekibininde beraberinde ayrıldığı düşünülüyor.

Kebriye Koç ve Gökhan Bektaş Müge Anlı'dan Neden Ayrıldı
Kebriye Koç ve Gökhan Bektaş Müge Anlı’dan Neden Ayrıldı?

Sosyal Medya’dan Geri Gelmeleri İstendi!

Programın yapımcısı Kebriye Koç Müge Anlı’nın programından ayrılması izleyicilerde şok etkisi yarattı. Öte Yandan muhabirler Gizem Gündoğdu ve Tuğçe Kocaman ile haber koordinatörü Gökhan Bektaş’ta programdan ayrıldı. Bu duruma İzleyiciler sosyal medya üzerinden tepki göstererek geri gelmeleri konusunda taleplerde bulundular.

Tuğçe Kocaman ve Gizem Gündoğdu Neden Müge Anlı’dan Ayrıldılar?

Uzun süredir programda çalışan kişilerin Koronavirüs nedeniyle ara verilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tekrar başlaması ile Müge Anlı’nın programında yer almaması dikkat çekti. Müge Anlı ekibinden bazı çalışanların ve programda ki muhabirlerin değişmesi, jenerik yazılarında adlarının yer almaması Müge Anlı’nın programını sürekli takip eden izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Tuğçe Kocaman ve Gizem Gündoğdu, Müge Anlı
Tuğçe Kocaman ve Gizem Gündoğdu Müge Anlı’dan Neden Ayrıldı?

Sosyal Medyada bazı paylaşımlarda ise “Müge Anlı’ya Çıkıp Kebriye hanım ve ekibini arayacağım” denilerek duruma gönderme yapıldı. Bu ekibin neden ayrıldığına dair kesin bir bilgi olmaması ve bu ani ayrılıklar insanların merakını uyandırırken program içerisinde diğer çalışanların devam ettiği görülüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise tüm hızıyla sürüyor. Konu ile ilgili herhangi bir gelişmeden sizleri haberdar etmemiz için bildirimlere abone olunuz.

Diğer Müge Anlı Haberleri İçin Tıklayınız…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et