Kebriye Koç Kimdir? Kebriye Hanım Kim?

Kebriye Hanım olarak Müge Anlı’nın hitap ettiği ve tam adı Kebriye Koç olan yapımcı ve program sorumlusudur. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar yapımcılık görevini üstlenen Kebriye Koç yani Kebriye Hanım, geçtiğimiz aylarda Müge Anlı’dan muhabirler Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve haber koordinatörü Gökhan Bektaş ile birlikte sessiz sedasız ayrıldı.

Müge Anlı Kebriye Hanım, Kebriye Koç
Müge Anlı Kebriye Hanım, Kebriye Koç

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaklaşık 14 yıldır ekranlarda yer alıyor. Türkiye’nin en çok izlenen tv programları arasında ilk sırayı kimseye kaptırmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının Müge Anlı’dan sonra en önemli ismi ise Kebriye Hanım yani Kebriye Koç olmuştur. Programın yapımcılığını geçtiğimiz aylara kadar Kebriye Koç üstlenmiştir. Kebriye Koç Müge Anlı’da işlenen konular ile ilgili başvuruları değerlendiren ve Müge Anlı’ya bilgi veren yetkili isimlerden olmuştur. 2020’nin ilk yarısında Müge Anlı ile Tatlı Sert programından muhabirler Gizem Gündoğdu, Tuğçe Kocaman ve haber koordinatörü Gökhan Bektaş ile birlikte ayrılmıştır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et