Müge Anlı Instagram Hesabı Açtı! 1 Milyona Yaklaştı!

Müge Anlı Instagram Hesabı Ne? Müge Anlı Instagram Hesabı Adı Ne?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, yıllardır sosyal medya hesapları olmadığını ve kendisi adına açılan hesapların ona ait olmadığını sık sık duyururdu. Fakat bu sefer Müge Anlı resmi bir Instagram hesabı açtığını duyurdu. Kısa sürede 834 Bin takipçi kazanan Müge Anlı’nın ise Instagram hesabının kısa sürede 1 milyonu aşması bekleniyor. Birçok sahte hesabında bulunduğu ortamda Müge Anlı’nın Gerçek Hesabı ise haberimizin devamında…

Müge Anlı İnstagram Hesabı - Şevki Sözen, Müge Anlı, Rahmi Özkan- Instagram
Müge Anlı İnstagram Hesabı, Şevki Sözen, Müge Anlı, Rahmi Özkan, Instagram

Müge Anlı bu sabah saatlerinde Instagram hesabı açtığını duyurdu. Kısa sürede yarım milyon takipçiye erişen hesap şu anda ise 834 Bin takipçiye sahip. @MügeAnlıOfficial kullanıcı adı ile açılan Müge Anlı’nın bu hesabının ise sadece günler içerisinde 5 Milyona ulaşması bekleniyor.

Müge Anlı’nın Gerçek İnstagram Hesabı Ne?

Daha Önce Müge Anlı, hiçbir sosyal medya hesabı olmadığını açıklamış ve kendisi adına birçok sahte hesap olduğunu belirtmişti. Fakat şu anda gerçek hesabı ile diğer sahte hesaplar karıştırılıyor. Müge Anlı’nın instagram hesabına aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı’nın İlk Instagram Gönderileri ise Şöyle;

Müge Anlı’nın İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/mugeanliofficial/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et