Müge Anlı İnanılmaz Bir Başarıya Daha İmza Attı!

Müge Anlı, yayın sonunda “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi” kampanyası için toplanan para miktarını açıkladı. Müge Anlı toplamda 17 Milyon 520 Bin Lira toplandığını ve hedefin 20 Milyon olduğunu söyledi. Müge yazıp 2868’e mesaj gönderen izleyicilere teşekkür eden Müge Anlı, kampanyanın sürekli olduğunu söyledi.

Müge Anlı Bağış
Müge Anlı Bağış Kampanyası – Müge Yazıp 2868’e Gönder

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi” kampanyası büyük bir başarı elde etti. Sabah saatlerinde 16 Milyon 752 Bin Lira bağış toplandığı açıklanmıştı. Yayın bitiminde ise Müge Anlı, toplanan paranın dahil olması ile birlikte, 17 Milyon 520 Bin 227 lira toplandığını açıkladı. Müge Anlı, hedefin 20 Milyon olduğunu ve 5 adet daha mobil aşevi için gerek 2,5 Milyonun toplanması için izleyicilerden “Müge” yazıp 2868’e gönderilmesini istedi. Müge Anlı, Müge yazıp 2868’e mesaj gönderen izleyicilere teşekkür etti. Müge Anlı ve Dostları Aşevi kampanyasında her kuruşu hesaplayan Müge Anlı’ya destek sürerken, satın alınan mobil aşevleri Elazığ depremi ve İzmir depreminde insanların yardımına koşmuştu. Kampanyaya destek vermek için Müge yazıp 2868’e göndererek 10 TL bağışta bulunulabiliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et