Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının Vazgeçilmezi Ünlü Psikiyatr Arif Verimli Sosyal Medyayı Salladı

Psikiyatr Arif Verimli sosyal medyayı salladı! Yorumlarıyla gündem oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının vazgeçilmez ismi olan Psikiyatr Arif Verimli sosyal medyayı salladı. Verimli takipçilerini verdiği yanıtlarla’da olay oldu.

Müge Anlı-Arif Verimli

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Psikiyatr Arif Verimli, yorumlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Kırmızı Oda dizisiyle ilgili yaptığı yorum son dönemlerde dikkat çekmişti. Verimli Twitter’dan yaptığı tavsiyeleriyle sosyal medyayı salladı.

Verimli önce sosyal medyadan şu tavsiyeyi paylaştı: “Bu hayatta biraz mutlu olmak istiyorsanız, Ailenize ve İşinize sarılın, hiç kimseyi oy verdiği partiye göre sevmeyin/yermeyin, Yaprak Sayar dinleyin, Nutuk okuyun, hayvan sevin, parmak kaldırarak söz isteyin, önyargıları yıkın, durgun denizde gemileri izleyin, kahve için…”

Arif Verimli’nin bu tavsiyesi sonrası ünlü doktora soru yağdı. Arif Verimli kendisine gelen sorulara verdiği yanıtlarla da kırdı geçirdi.

Bir takipçisi Verimli’ye “Çay neden içmeyelim hocam” diye sordu Verimli ise “Demir eksikliği yapıyor” dedi. Verimli’nin verdiği yanıtlara yorum ve beğeni yağdı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et