Müge Anlı ile Tatlı Sert Ne Zaman Başlayacak?

Müge Anlı Ne Zaman Başlayacak ? 2019 Güz Sezonunu Ne Zaman Açacak ?

Müge Anlı ne zaman başlıyor sorusu programın sevenleri tarafından sıkça araştırılıyor. 2008 yılından beri yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2019 yılında 21 Haziran Cuma günü sezon finaline girdi.

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor ?

İzleyiciler bir an önce yeni bölümlerin başlamasını istiyorlar.  Programın 2019-2020 döneminde 14. sezonu ekranlara gelecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00’ ile 13.00 saatleri arasında ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Başarılı ve deneyimli gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekranlara gelen programda bilirkişilerin yorumları ve konuk olan veya telefon ile bağlanan görgü tanıklarının aktardıkları doğrultusunda adım adım ilerlenerek kayıpların bulunması, cinayetlerin zanlılarına ulaşılması noktasında güvenlik güçlerinin işi kolaylaştırılıyor. Müge Anlı kimdir evli mi bekar mı kızı kimdir sorularının cevabına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. 2019 yılında eylül ayının ilk pazartesi olan 1 Eylül günü yeni sezonu açacak…

Müge Anlı İle Tatlı Sert
Müge Anlı İle Tatlı Sert

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 10. sezonu izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Program her sene haziran ayında sezon finali yaptıktan sonra tatilin ardından eylül ayının ilk haftasında yeni sezona başlıyor. 2017 yılında eylül ayının ilk pazartesi olan 4 Eylül Kurban Bayramının dördüncü günü olduğu için bir gün sonra 5 Eylül Salı günü başlayacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et