Müge Anlı İddiaya Girdi! “Nüfustan Kaydımı Silerim”

Ekranların sevilen ismi araştırmacı-gazeteci Müge Anlı, kendisinin sunup yönettiği Müge Anlı ile Tatlı sert programında iddiaya girdi. Günlerdir çok konuşulan bir olay ile ilgili İddiaya giren Müge Anlı, “iki gündür tanıyorum senin çocuğuna baksın nüfustan kaydımı silerim” dedi.

Müge Anlı İddiaya Girdi, Nüfustan Kaydımı Silerim
Müge Anlı İddiaya Girdi, Nüfustan Kaydımı Silerim

Yanında çalıştığı adamın karısını kaçıran Muammer Cambaz, çocuklarını Semiha Cambaz’dan alacağını ve çocuklarına Sevgi Kıranlı’nın bakacağını söyledi. Müge Anlı ise “kendi torununa bakmayan, elin çocuğu diyen sevgi hanım senin çocuğuna bakmaz” dedi. Daha sonra Müge Anlı, Sevgi “kadın neden senin 3 çocuğuna baksın” diyerek “Sevgi hanımı iki gündür tanıyorum senin çocuğuna baksın nüfustan kaydımı silerim” dedi. Bunun üzerine Muammer Cambaz, iddiasına girermisin diye Müge Anlı’ya sordu. Müge Anlı ise “her iddiasına girerim senle” diyerek cevap verdi. Açıklamalarını sürdüren Müge Anlı, “kendi torununa elin çocuğuna ben mi bakıcam diyen kadın senin çocuğuna dönüp bakmaz” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et