Müge Anlı Hamile Demişti Burhan Akdağ’a Cevap Geldi!

Müge Anlı’nın Evli Bir Adamdan Hamile Olduğunu İddia Etmişti!

Müge Anlı’nın eski eşi ve Lidya Akdağ’ın babası Burhan Akdağ’dan çirkin bir açıklama gelmiş ve Burhan Akdağ Müge Anlı’nın evli bir adamdan hamile olduğunu söylemişti. Programın bu nedenle sonlandırıldığını söyleyen Burhan Akdağ’a ise Müge Anlı’nın avukatından ise cevap geldi.

Müge Anlı Hamile İddiası
Müge Anlı Hamile İddiası

Müge Anlı’nın adına açıklama yapan Avukat Eylem Kahraman, Müge Anlı’nın koronavirüs pandemisi nedeniyle programa ara verdiğini ve Burhan Akdağ hakkında yasal işlem başlatılacağını söyledi. İşte O Açıklama;

Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.

Müge Anlı vekili,
Av. Eylem Kahraman
Müge Anlı'nın Avukatı
Müge Anlı’nın Avukatı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et